Nyhed Reduced price!
Nye Ankomst Frodige Og Smukke Blomster Mode Design Water Slide Decal Papir Dekorationer til Nye Negle Nail Art

Nye Ankomst Frodige Og Smukke Blomster Mode Design Water Slide Decal Papir Dekorationer til Nye Negle Nail Art

kr9.75

-29%

kr13.92

Ny vare

På lager

Tags: dekorationer til negle, designs vand, design for søm, Billige dekorationer til negle, Høj Kvalitet, design vandet, Kina design for søm Leverandører.

Funktioner:

100% Brand Nye.

Elegant og moderne stil, let at matche enhver søm farve

Nail stickers er også billige at skønhed dine negle , du behøver ikke at gå til shop nu, og du kan eje den smukke negle

Egnet til din fest eller moderigtigt look

Pakke Indhold:

1 x Design Tip Nail Art Mærkat Mærkat

Nem at bruge og holdbar

Sådan skal du bruge:

Rens dine negle for det første Vælge, søm klistermærker, som du gerne Skære det design, du ønsker, og nedsænket i vand i et par sekunder ved Hjælp af en pincet vandet overførsel i den ønskede position på dine negle Anvende top coat for det bedste resultat

Hvis du har brug for viwe mere,kan du klikke på dette

Sin Dør til Dør Forsendelse.Gratis send til mere end 100 lande og Alle de produkter, der vil være stater, som gave og erklæret som under $30 for at undgå skat, hvis du har specielle ønsker, så lad mig det vide. Men vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. HVIS du ikke har modtaget dine varer inden for den normale tid, eller du synes der er noget galt med transport-processen. vær venlig ikke at bekymre dig, og du er velkommen til at kontakte os, vi vil kontrollere det for dig. Gratis forsendelse Standard Sender med China Post, luftpost forsendelse. Ankommer Tid: En).De asiatiske lande (10-20 dage) B).Europa Nordamerika (20-25 dage) C).Afrika, latinamerika og Oceanien (25-35 dage), HVIS du vil sende en Hurtig forsendelse af EMS/DHL/UPS.vil opkræve tilføj din forsendelses omkostninger. EMS/DHL/UPS forsendelse om 8-15 dage frem. Overraskelse Nyt: * Hvis du køber mere end $300,kan vi sende dig gratis forsendelse af DHL,EMS, som bare tage 3-7 dage. * For VIP-kunde,vi vil tilbyde mere rabat eller en gave som en overraskelse opmærksom på: * Vores størrelse er measureed af bands,kan det være 1-2cm forskelle,så vi håber, at køber kan forstå * Hvis farven er lidt forskelle,er det normalt, så ingen kan love, det er 100% samme som billede 1) vi tager alipay online betaling. 2) Vi tager også Western Union, MoneyGram T/T) betaling. 1) Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du returnere varen for en ombytning eller Refundering (indenfor 7 dage), men du kommunikerer med os før returnering.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand. Nogle fejl er ikke garanti for, såsom brudt ridset, og så videre. 2), Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil vi sende dig en erstatning uden ekstra oplader eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare. Men Skal sikre, at der ikke er en menneskeskabt skade. Venligst forlade god feedback hvis du er tilfreds med produktet (4-5 stjerner!) tak!!! Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. Hvis du ikke opfylder de varer du velkommen til at kontakte os i god tid og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne enhver tvist på alibaba.Negativ feedback løser ikke noget, vi vil altid gøre vores bedste for at løse problemer og leve op til din tilfredshed.

Mængde 1 sæt
Stil vand overførsel
Størrelse 7.1cm*6.6cm
Model-Nummer Nail Art
Bruger Nail Art
design negle sticker negle sticker design
Produkt Beskrivelse fuld dækning søm mærkat
Materiale Papir
Produktet stil klistermærke ark
Mærke rolabling
Element Type Mærkat & Decal
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.008kg (0.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer