Nyhed Reduced price!
YABA Premade Tatovering Nåle 20Pcs/Masse 1219M1 Magnum Tatovering Nåle Patroner Gratis Fragt

YABA Premade Tatovering Nåle 20Pcs/Masse 1219M1 Magnum Tatovering Nåle Patroner Gratis Fragt

kr107.89

-11%

kr122.60

Ny vare

På lager

Tags: magnum tattoo nåle, Tattoo Nåle, tatovering nåle patroner, Billige magnum tattoo nåle, Høj Kvalitet tattoo nåle, Kina tatovering nåle patroner Leverandører.

Bemærk: Hvis du ønsker at vide mere information Billeder om nåle Patroner, bedes du kontakte os frit, vi er så glade for at hjælpe dig Emballage, Herunder:20PCS 1219M1 Magnum Tatovering Nåle Patroner,Ikke Herunder Greb

Vi er stolte af at præsentere Nyeste Nål Patroner til markedet. Denne Nye Patroner er lavet af den højeste standard materiale. Vores mål er at give markedet en overkommelig høj kvalitet patron nåle. Dette nåle kan bruges i alle maskiner, der arbejder med patron nåle Nyeste Nål Patroner er disponible enkelt-bruge tatovering nål patroner, der giver tatovering kunstnere til at oprette nåle og skifte nål konfiguration meget hurtigt i løbet af tatovering processen. Alle nåle er E. O. steriliseret og pakket i sterile blisterpakninger. Sælges i kasse med 20.

- Kompatibel med Alle typer patron greb & Tatoveringer Pen maskiner

- Fremstillet af 316L kirurgisk rustfrit stål og medicinsk kvalitet plast

- E. O. Pre-steriliseret

- Ingen Allen taster kræver, at

DESIGN for AT SPARE TID Nyeste engangs tatovering nål patroner, tips og Patroner hurtig montering af greb er brugervenligt og designet til at spare tid. Disse værktøjer giver mulighed for tatovering kunstnere til at oprette nåle og skifte nål konfiguration meget hurtigt i løbet af tatovering proces

Vi Sender Pakker Inden for 5 Dage Efter Købers Betaling Er Bekræftet Af Groendalspark.dk. Vores Priser Er Ikke Medregnet Destination For Told. Vi Vil Ansvaret For Kina Told Problem, Og Køber Skulle Være Ansvarlig For Den Destination, Told Problem . Vi Kunne Acceptere, DHL,UPS,EMS,TNT,FEDEX,Vi Normalt Sender Med China Post, Mail Ss Vejen Af Vores Gratis Fragt, Det Vil Tage 18-35 Dage Til Levering, For Nogle af Landets Det Vil Tage En Måned Eller Længere , Håber Du Kan Forstå, Hvis Du Ikke Opfylder De Varer, Bedes du Venligst Hjælpe Os med At Forlade Positive Tilbagemeldinger, Og Vi Vil Gøre Det Samme For Dig.

Hvis Du Ikke Er Tilfreds Med Varen, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os På En Uge, Efter Du Har Modtaget Varerne,Er Vi Sikker På At Du Får Den Bedste Løsning, Selvom Vores Kommunikation. Og Altid Huske, Send Besked Til Os, Før Du Tager Nogen Negativ Feedback Eller Åbne Enhver Tvist På Alibaba. Vi Vil Altid Gøre Vores Bedste For At Løse Problemet, Og Leve Op Til Din Tilfredshed. Vi Bekymrer Os Om Vores Værdifulde Vustomers, Snd Vil Bestræbe Os På At Løse Eventuelle Uventede Problemer!!

Materiale
Emballage
Navn
Størrelse
Disponibel
Type
Mærke YABA
Model-Nummer 1219M1
Pakke Størrelse 8cm x 5cm x 5cm (3.15in x 1.97in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type masse (20 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer