Nyhed Reduced price!
Modabelle Perler Lange gallakjoler Blomster Marineblå Se Gennem Pynt Beaded Aften Kjoler 2018 Med Blonder Ærmer

Modabelle Perler Lange gallakjoler Blomster Marineblå Se Gennem Pynt Beaded Aften Kjoler 2018 Med Blonder Ærmer

kr1 215.26

-19%

kr1 519.07

Ny vare

På lager

Tags: prom kjoler, billige prom kjoler, modabelle Perler Lange gallakjoler Blomster Marineblå Se Gennem Pynt Beaded Aften Kjoler 2018 Med Blonder Ærmer.

Farve: Farve kan variere mellem forskellige CRT-og LCD-skærme. vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være præcis de samme som de billeder, du ser.

Cvr-nummer : Brasilien Gæster , skal du give de CPF-nummer for at glatte toldbehandling, vil det være nødvendigt, hvis du vælger det

forsendelse med UPS eller DHL. Russiske Kunder , skal du bekræfte dit navn er det fulde navn.

Tilbehør: Alt tilbehør som er vist på billederne, er ikke medtaget.

modabelle Perler Lange gallakjoler Blomster Marineblå Se Gennem Pynt Beaded Aften Kjoler 2018 Med Blonder Ærmer

100% Af Kundens Reelle Billede

Vi accepterer Tilpassede kjole. Hvis du har brug for til custom made kjole, bedes du udfylde følgende detaljerede oplysninger og derefter sende dem til os ved at efterlade en besked. Du kan også fortælle os om dine andre krav, vil vi gøre vores bedste for at servicere dig. Tak. 1. Bust ________ tommer /cm 2. Talje __________ tommer /cm 3. Hofter _________ cm /4 cm . Hult til gulvet _________ cm /5 cm . Højde _________ tommer /cm

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i posten eller fragt. Vi vil erklære, at det element, som en prøve og en

lav værdi for at undgå for meget i skat. Men nogle gange, i nogle lande,

tolderen kan være meget streng, og vi kan ikke hensyn til eventuelle told gebyr, så kan du tjekke det ud told

politik på dit eget sted. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.

Bestil Aflysninger

Vi forstår, at bestilling af en kjole til din særlige lejlighed er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vore kjoler er lavet på bestilling, og når den kreative proces er begyndt materialer ikke kan genbruges. Den gode nyhed er, at efter at placere din ordre, er der stadig tid til at gøre op dit sind. Der henvises til vores afbestillingspolitik nedenfor for yderligere oplysninger.

Vores Aflysninger Politik

1.Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

2.Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

3.Ordrer annulleres, efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

4.Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

1.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer. Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

2.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

3.skræddersyet beklædning kan ikke acceptere nogen som helst årsag annullere og retreun.

Defekte, Beskadigede eller Misshipped Elementer

Du er berettiget til en tilbagebetaling af den fulde købspris plus forsendelsesomkostninger for defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer. Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under leveringen, skal du først indhente "Bevis for Skade" dokumentation fra din levering luftfartsselskab.

Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.

Kjole er ikke den størrelse, du har bestilt

Skal din kjole størrelse afviger fra specifikationerne for din bestilling af mere end en tomme, opfordrer vi dig til at finde en lokal skrædder og til at foretage justeringer, og vi vil med glæde refundere dig 100% af produktets pris på skrædderi og omkostninger. Hvis du vælger denne mulighed, skal du huske at anmode om en kvittering fra din skrædder som en kopi af det, skal gives, når der anmodes om godtgørelse.

Kjole, er den størrelse du har bestilt, men ikke passer

Kjoler, der ikke passer ordentligt, men passer til de specifikationer, du har bestilt, kan ikke returneres eller ombyttes.

Bemærk venligst: hvis din ordre specifikationer, der adskiller sig for meget fra den endelige dimensionering anmodning, resizing kan ikke være muligt,

Returnering

1.Send en tilbagevenden anmodning til sælgeren inden 15 dage på dine ordrer forsendelse*. Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen. Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra min butik.

2. Når vores sælgere har godkendt din anmodning, bedes du sende elementet og det færdige Produkt returformularen tilbage til os så hurtigt som muligt.

3. Når vi har modtaget på vores anlæg, dit afkast, vil blive behandlet i 3 til 5 hverdage. Når din returnering bliver bekræftet og inspiceret, og der kan gå op til to fakturering cyklusser til det for at blive krediteret til din konto. Varer returneret på en uacceptabel tilstand, vil vi ikke blive behandlet som tilbagebetalinger og vil blive sendt tilbage til dig. At forlade en neutral eller negativ feedback kan ikke grundig med at løse dine problemer. Du bedes kontakte os, før du forlader en neutral eller negativ feedback. Som en seriøs og ansvarlig sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. Igen, tak for din bestilling kjoler i vores butik, og håber du kan lide dit køb her. Dine kommentarer er af stor betydning i vores forretningsmæssige succes. Hvis du er tilfreds med dit køb, og vores salg, service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating.

vestido de baile prom dress kvinder
Stof Type Tyl
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, Brugerdefineret Størrelse
Type graduering kjole
Materiale Polyester
Halsudskæring O-Hals
Kjoler Længde Gulv-Længde
Mode Element Årgang
Model-Nummer To milliarder sytten millioner et hundrede og tyve tusind, seks hundrede og to
Silhuet Trompet / Mermaid
Ærme Stil Tank
design abiti da sera lunghi
Stil Party Aften Kjoler
Farve Sort, Blå, Elfenben, Pink, Lilla, Rød, Sølv, Hvid, Champagne
Element Type prom kjoler
Forsendelse Hurtig Levering
Størrelse Custom made, Plus Size,Standard Size
Ærme Længde(cm) Fuld
Talje Naturlige
Mærke modabelle
De Faktiske Billeder Ja
Dekoration Blomster,Palliet-Belagt,Perler,Perler,Blonder,Applikationsbroderi
Med indbygget Bh Ja
Toget Ingen
Lejlighed Prom
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.2kg (2.65lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer