Nyhed Reduced price!
SpeTool Høj Kvalitet Keramisk Negle Boret Medium Tænder For Neglebånd Ren For Elektrisk Manicure Bore Maskine Nail Art Instrumenta

SpeTool Høj Kvalitet Keramisk Negle Boret Medium Tænder For Neglebånd Ren For Elektrisk Manicure Bore Maskine Nail Art Instrumenta

kr37.33

-39%

kr61.24

Ny vare

På lager

Tags: negle bore bits, Keramiske Negle Boret, keramiske negle bore, Billige negle bore bits, Høj Kvalitet keramisk negle boret, Kina keramiske negle bore Leverandører.

SpeTool Høj Kvalitet Keramisk Negle Boret Medium Tænder For Neglebånd Ren For Elektrisk Manicure Bore Maskine Nail Art Instrumenta

Produkt Detaljer

>> Mærke Navn: SpeTool

>> Element Navn: Keramisk Søm Bit

>> Smule Type: C-Type

>> Slibe Tænder: Fine, Medium, Grove

>> Tilgængelige Grus Hoved Farve: Hvid, Pink, Sort

>> Grus, Hoved Diameter: Φ1.6 mm (0,06 tommer)

>> Fut jeg Hovedet Længde: 7 mm (0.28 tommer)

>> Skaft Diameter: 2.35 mm (3/32")

>> Matetial: Zirconium-Keramik

>> Usage: Søm, Boremaskine, Manicu res, polering af Negle, Negle-Fil, Sømværn Kunst Salon, fodpleje, Pedicure, El-Manicure Bor, Tandblegning, Dental Laboratorium, Tandlæge Bor, Neglebånd Ren, Ren Callus

Her er forholdet mellem de enkelte Slibe Tænder og hver Farve jeg ringen eller plast base. Tænder Ekstra fin Fin Mediun Grove Ekstra Grove 2 Ekstra Grove 3Extra Grove Ring Farve

Andre Modeller Jeg Vores Butik

Her er alle Typer af keramiske søm bits jeg vores butik.

Du kan klikke på linkene nedenfor for at finde andre søm bits, du har brug for~

Type:

C Type:

H Type:

FA Type:

L-Type:

Engros:

Produkt Fordele

>> Højere Hårdhed

Gyldig e af høj kvalitet zirconium-keramik, højere temperaturer og højere slidstyrke , gør de bits, der er længere levetid på værktøjet. I mellemtiden, har det bedre polske ydeevne end metal bits.

>> Fremragende Varmeafledning

Højere effektivitet varmeafgivelse, end metal, så de bits, der vil ikke være brændende varm, jeg lang tid brug.

>> Lad På Rengøre og Desinficere

Vask boret gennem rene vand direkte, end du kan simpelthen desinficere smule gennem lægemidler alkohol. Det er så praktisk, effektiv og tidsbesparende for din manicure.

>> Butik Antibakteriel Funktion

Jeg produktionsprocessen, vi tilføje uorganiske antibakteriel agent, således på overfladen af keramisk har antibakteriel effekt. Det kan til stadighed hæmmer og dræber bakterier og andre mikroorganismer.

>> Modstand af syre, alkali

Keramiske består af silikat, som er stabile kemiske egenskaber. Så er vores boret kan modstå syre, alkali og andre ætsende materiale.

>> Bedste Universalitet

Velegnet til manicure, pedicure, dental brug osv.

Sådan bruger du?

Dette produkt er brug for slibning af neglebånd. Det bør anvendes med en elektrisk manicure maskine.

Efter opskæring din negl som en tilfreds længde, du kan bruge søm smule til polsk og omforme din negl. Bemærk, polsk de to sider af din negl første, end den positive og den kant. Bemærk polske de to sider omhyggeligt og subtilt, og polske kanten er afrundet.

Du kan også bruge produktet på tandblegning.

Meddelelse

>> Find søm bits, før du bruger, hvis det er ødelagt, skal du ikke bruge.

>> Bær øjen-beskyttende sikkerhedsbriller, så man undgår splinter ved per person spise øjne.

>> Hvis bits falde ned, skal du kontrollere, om den er brudt eller ej. hvis det er ødelagt, for med sikkerhed, må du ikke bruge.

>> Holde utilgængeligt for børn.

>> Desinficere søm bits efter brug.

Om os

SpeTool er en professionel producent involveret jeg produktionen af negle boret, nail art instrumenta og andre skønhed værktøjer. Vi er placeret jeg Hangzhou, Zhejiang-Provinsen, Kina, som er den næststørste af i Yangtze River Deltaet, Kina er den mest energiske og potentielle region, der har den stærkeste økonomi.

Vores firma importerede avanceret udstyr og maskiner, og vores moderne management workshop dækker over 1000 kvadratmeter.

Vores kerneværdi begreb er "Styrke fra ærlighed, Visdom fra hjertet, på at Nå kunder, Skabe fremtiden". Vi er altid dedikeret til strenge kvalitetskontrol og tankevækkende kundeservice.

Velkommen til at kontakte os og håber, vi kan have et loyalt samarbejde.

Forsendelse

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee hotel på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle jeg skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, på købere er ansvarlig for alle yderligere fortalte gebyrer, kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel jeg dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for at vide.

Betaling

Før du placerer din ordre, bedes du venligst bekræfte detaljer med os, hvis du har ønsker med elementer. Udfyld betalinger inden for 3 dage.

Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor Escrow.

Vender tilbage

Du kan have ingen grund til at vende tilbage inden for 15 dage efter bekræftelse af modtagelsen. Mænd vil du tage ansvaret alle omkostninger ved returnering.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os med Trademanager eller e-Mail, og giv så mange oplysninger som muligt om det problem, du har. Vi vil gøre vores bedste for at finde den bedste måde på at løse spise problemer.

Feedbacks:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Navn Keramiske Søm Bit
Stik Type Universal
Farve Fine, Hvide, Medium, Hvid, Grove Hvide, Fine Pink, Medium Pink, Grove Pink, Sort, Fint, Medium, Sort, Groft Sort
Bit Type C-Type
Størrelse Fine, Medium, Coarse
Grit Hoved Længde 7mm (0.28 tommer)
Brug negle bore, manicure, pedicure, dental bor, tandblegning
Element Type El-Manicure Drill & Tilbehør
Skaft diameter 2.35 mm (3/32")
Slibe Tænder Fine, Medium, Grove
Mærke SpeTool
Model-Nummer C-Type
Til Rådighed Hovedet Farve Hvid, Pink, Sort
Materiale Zirconium-Keramik, Plast
Male Hoved Diameter 1.6 mm (0,06 tommer)
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 18cm x 5cm (7.87in x 7.09in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer