Nyhed Reduced price!
200 stk/masse Hot Kærlighed Hjerte Form Style Rustfrit Stål Te Infusionsenheden Tsk Si Ske Filter Køkken Værktøj ZA1094

200 stk/masse Hot Kærlighed Hjerte Form Style Rustfrit Stål Te Infusionsenheden Tsk Si Ske Filter Køkken Værktøj ZA1094

kr541.61

-4%

kr570.11

Ny vare

På lager

Tags: rustfrit stål te infusionsenheden, stål te infusionsenheden, te infusionsenheden, Billige rustfrit stål te infusionsenheden, Høj Kvalitet stål te infusionsenheden, Kina te infusionsenheden Leverandører.

Perfekt til køkken,stue,kontor og så videre. Te i en Tobak Rør inde i, du kan nemt hænge i en te kop ovenfor. Ideel te-værktøjer til din perfekte liv. Dette er en god gave til din ven. Håber du har en god dag. Materiale:Rustfrit Stål Farve:Sølv Størrelse:ca.14.5cmX5cm Vægt:ca.30g Package:med opp taske

Vi vil normalt behandle din ordre indenfor 24-72 timer, men vi kan ikke garantere levering tid på grund af forskellige brugerdefinerede love og internationale mail-trafik. Tillad næsten 4 uger forsendelse dage for internationale postordre. Vi tilbyder også fremskyndet service for internationale ordrer. Og hvis du har brug for den hurtige levering, bedes du kontakte vores kundeservice for at få hjælp. Vi undskylder for enhver ulejlighed dette.

Vi leverer til Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger det emne op ? ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger. Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp. Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Materiale Rustfrit Stål
Mærke ETRSUNTECH
Pakke Vægt 4.5kg (9.92lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type masse (200 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer