Nyhed Reduced price!
100pcs Blanding af Farver, Søde Harpiks Bling Minnie Mouse Flatback Cabochonslebet DIY hår bue center scrapbooking,25*27,5 mm

100pcs Blanding af Farver, Søde Harpiks Bling Minnie Mouse Flatback Cabochonslebet DIY hår bue center scrapbooking,25*27,5 mm

kr73.56

Ny vare

På lager

Tags: scrapbooking diy, scrapbooking buer, scrapbooking cabochonslebet, Billige scrapbooking diy, Høj Kvalitet scrapbooking buer, Kina scrapbooking cabochonslebet Leverandører.

Item Matetial: harpiks

Størrelse:25*27,5 mm

Vare Mængde:100pcs/masse

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk

Materiale Harpiks
Stil Europa
Tema TV & Film Karakter
Mærke Ywbeads
Pakke Vægt 0.17kg (0.37lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 6cm (5.91in x 5.91in x 2.36in)
Enhed Type masse (10 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer