Nyhed Reduced price!
PASSER TIL Peugeot 5008 2017 BOOT LINER BAGESTE BAGAGERUMMET FRAGT måtter på GULVET SKUFFE TÆPPE MUDDER DÆKNING PROTECTOR 3D car-styling

PASSER TIL Peugeot 5008 2017 BOOT LINER BAGESTE BAGAGERUMMET FRAGT måtter på GULVET SKUFFE TÆPPE MUDDER DÆKNING PROTECTOR 3D car-styling

kr723.37

Ny vare

På lager

Tags: car-styling, car-styling peugeot, Billige bil-styling, Høj Kvalitet car-styling peugeot.

Du bedes venligst bekræfte din køretøjets bageste fragt er den samme form med den form af vores

produkter.

Hvis du ikke kan bekræftes, skal du give et billede af dit køretøj bageste fragt til os, tak!

Plet-test

Scratch test

Dryp test

Alle er Lige kuffert Måtter er designet til at passe kuffert plads og er dybt skulpturelle kanaler, der fælde, snavs, vand, mudder og sand. De har også penne, der forhindrer forskydning i bilen. Den Lige stammen måtten er digitalt designet til det indre og er en skuffe-type mat, der giver absolut dækning og har en læbe, der går hele vejen rundt om det at fælde noget, der kan være på dine fødder. Programmer: 1. Ydre rande indeholder væsker og holde dem væk fra bilens interiør. 2. Fleksibel forbindelse, der ikke krøller, knække eller hærde selv i frostgrader. 3. Tekstureret færdig og hævede områder forhindre lasten i at skifte. 4. Perfekt til at trække alt fra havearbejde leverandører til byggematerialer, til husdyr. 5. Lige Kuffert måtte beskytte køretøjets last områder fra spild skidt og snavs, og er næsten uovervindelig. 6.Lugt-neutral miljøvenlig 7.Pasform, der svarer til en køretøjstype. 8.robust og meget elastisk kvalitet. 9.Resistent mod væsker som olier, syrer, benzin.. 10.Anti-slip overflade. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Package: 1 *TPO Bageste Fragt Pad Tæpper Vandtæt Kuffert Mat Liner Bemærk: du bedes Venligst bekræfte din køretøjets bageste fragt er den samme form med den form af vores produkter. Hvis du ikke kan bekræftes, skal du give et billede af dit køretøj bageste fragt til os, tak!

Dette produkt er hovedsagelig eksporteres. I Europa og Usa, Rusland, Australien, Sydkorea, Sydøst Asien og andre lande, der har en masse af samarbejde og salg! Elsket af mennesker!

Shippemnt: --Vi er ikke ansvarlige for told eller import skat. --1 arbejdsdag håndtering tid, lørdag og søndag ordrer vil blive behandlet og Afsendt mandag. - Alle ordrer sendes med USPS/DHL/FedEx/UPS/EMS inden for den kontinentale Kina. Anden international Fragt er tilgængelig. Du har brug for at kontakte os, der bekræfter, hurtig metode og regnskabsmæssig forsendelsesomkostninger. --Dit køb vil blive afsendt via standard luftpost, som normalt tager 3-12 arbejdsdage at ankomme. --Vil vi give dig tracking numre når varen er afsendt. Om produktet har krølle problem i transport:I solen for at spilde deres vil vende tilbage i to timer, nye! Eller hjælp medium tryk én gang for et par dage senere, krølle vil forsvinde! Returret: --Alle returvarer accepteres --Køber, bør kontakte dig inden for 14 Dage efter modtagelsen af varen. --Refusion givet som Penge Tilbage. --Retur fragt betales af KØBER. --Der er ingen udsætning gebyr vil blive opkrævet. Om feedback 1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak. 2.Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.

Emne Diameter According to car model
Element Vægt About 3 kg
Item Højde According to car model
Element Type Måtter & Tæpper
Item Bredde According to car model
Materiale Type Gummi
Farve Black
Item Længde According to car model
Fyld Syntetisk Fiber
Bil Mærke KIA SORANTO 2011-2015
Specielle Funktioner Vandtæt, Custom fit
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 120cm x 80cm x 5cm (47.24in x 31.50in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer