Nyhed Reduced price!
PR10-D FR16A (fransk stik) / power meter/ energimåler/ foranstaltning/record/ alarm/ timing/ 0.1~4000w/socket meter/meteric

PR10-D FR16A (fransk stik) / power meter/ energimåler/ foranstaltning/record/ alarm/ timing/ 0.1~4000w/socket meter/meteric

kr275.86

-9%

kr306.51

Ny vare

På lager

Tags: energi meter, power meter, måleren energi, Billige energi meter, Høj Kvalitet power meter, Kina meter energileverandører.

Kære Kunde,

Dette produkt link er den model af PR10-D FR16A .

Produkt Overblik

PR10 Magt Optageren, vises med 2,4 tommer TFT-farve-LCD, og det kan måling af en række af elektrisk udstyr, der er magt, magt faktor, spænding, strøm, frekvens, akkumuleret forbrug af elektricitet, der er akkumuleret el-regningen, akkumuleret elektricitet tid, one shot el-forbrug, et skud el-regningen og et skud el-tid. Daglig brug af elektricitet, og elektricitet regningen vil blive registreret, kan du se i form af et diagram eller en liste af historiske optegnelser. PR10 er egnet til at måle og overvåge strømforbruget i husstanden, fabrik, kontor og andre tilfælde, og kan bruges til at tænde eller slukke en forskellige elektriske udstyr ifølge din indstilling.

Vigtigste Funktioner:

l fuld digital drift og kontrol.

l 2,4 - tommer true farve TFT LCD-skærm.

l 0.5 FS - niveau målenøjagtighed.

l 16 valuta enheder kan indstilles frit.

l Fire drift nøgler.

l Dato og klokkeslæt kan indstilles, 5 dato-formater understøttes.

l Efter, at strømmen på stikkontakten kan indstilles til automatisk strømmen, ingen elektricitet, eller fastholde arbejde tilstand af det sidste arbejde.

l Power statistik har to typer: kumulativ elektricitet og et skud elektricitet, et skud elektricitet, kan blive slettet, det er bekvemt for måling af elektriske ladninger i specifikke situationer.

l Der er tre vigtigste vise sider: overblik side, den ene skud elektrisk side og real-time elektriske parametre side, standard side er en oversigtsside, kan brugere trykke på "" - tasten til at skifte forskellige display-side;

l Automatiske registrering af historiske data, hvilket kan være gennemgang i form af en liste eller et diagram, og kan opbevares i op til 30 år.

l Opkræve priser kan indstilles op til 4 decimaler, antallet af decimaler, som kan justeres frit, støtte 8 afsnit af sub fakturering funktion, kan nemt bruges til spidsbelastning fakturering lejligheder.

l Der er 9 timere, to er avancerede timere, som kan indstilles til at tænde eller slukke strømforsyningen i den særlige tid på "ikke gentaget", "dagligdags", "hverdag" eller "weekend", og andre 7 timere er generelt timere kan indstilles til at åbne eller lukke strømforsyning på vis periode af tid, på én dag.

l Det har alarm funktion, og kan indstilles til alarm, når den spænding, strøm, strøm eller temperatur overstiger alarm indstillinger.

l Det har udgang beskyttelse funktion, og den kan indstilles til at afbrød strømforsyningen, når den spænding, strøm, strøm eller temperatur overstiger output beskyttelse værdi. "Launch overload" mode kan indstilles, når strømmen er 2A eller derover. Ingen strøm og effekt er opdaget, om overstiger den indstilling, der er eller ikke er inden for 15 sekunder, når "Start overload" er markeret. Det har også automatisk recovery-funktion. Når "Auto-Recovery" er markeret, hvis maskinen er i output protection mode, 1 minut senere strømforsyningen tændes automatisk, hvis den strøm, spænding, strøm eller temperatur overstiger output beskyttelse værdi, vil det genstarte output beskyttelse igen, og strømforsyningen ikke er tændt.

l energibesparende indstilling: det kan indstilles til at slukke skærmen automatisk og uden drift i 1 minut, 5 minutter eller 10 minutter, det kan også være indstillet til ikke at slukke skærmen. Måling funktionen fortsætter efter, at skærmen er lukket, skal du trykke på en vilkårlig tast for at tænde skærmen.

l Den samlede strømforbrug og historiske optegnelser kan blive ryddet eller gendannelse af fabriksindstillinger i system setting-siden.

l Power beslutning skifte automatisk ifølge målingen resultaterne, når der er mindre end 100W det vist med to decimaler, når der er større end 100W det viser en decimal, når der er større end 1000W der er ingen decimal display.

l Over udvalg hint.

l Lille størrelse, smukke udseende, let at bære, velegnet til alle former for elektrisk udstyr til måling.

Funktion Lister

Funktion

Funktion

Funktion

Måling Af Effekt

Tid og Dato Display

2 Avancerede Timere

Måling Af Spænding

Fem Dato Format

7 Generelle Timere

Aktuel Måling

Historie Rekord

Tid og Dato Indstilling

Power Faktor Måling

Optag Opfattelse af Årlige Hitlister

Alarm

Frekvens Måling

Optage Se af de Årlige Lister

Output Beskytte

Akkumuleret Forbrug Af Elektricitet

Optag Opfattelse af Månedlige Diagrammer

Skifte Tilstand Kan Blive Indstilling

Akkumuleret El-Regningen

Optag Opfattelse af Månedlige Lister

Skærmen For At Spare Strøm

Akkumuleret El-Tid

Charge Indstilling

Historie Post Clearing

Et Skud El-Forbrug

Segment Opladning

Akkumuleret El-Clearing

Et Skud El-Regningen

Kinesisk/Engelsk Sprog

Factory Reset

Et Skud El-Tid

16 Valutaenheder

Hjælp

Tekniske indeks

Elektrisk parameter måling

Parameter

Måle udvalg

Opløsning

Målenøjagtighed

Spænding

AC85~265v[1]

0,1 v

±(0.5 FS+0,1 v)

PR10-D

FR16A

Magt

0.1~4000w[2]

0.01 w[3]

±(0.5 FS+0.01 w) [3]

Nuværende

0.005~16A[1]

0.001 En

±(0.5 FS+0.001 A)

Power faktor

0~1.000

0.001

±(0.5 FS+0.001)

Frekvens

45~65Hz

0.1 Hz

±(0.5 FS+0.1 Hz)

El-regningen

0~999999

0.01 [4]

±(0.5 FS+0.01) [4]

El-forbrug

0~999999kwh

0.00001 kwh[5]

±(0.5 FS+0.00001 kwh) [5]

Bemærk: [1].Spænding og strøm målinger er true rms-værdi;

DIY-Forsyninger Elektrisk
Strømforsyning AC
Skærm Type Digitale Kun
Dimensioner 125mmx79mmx56.5mm
Antal Driftsstrøm 19A & Under
Mærke ZHURUI
Model-Nummer PR10-D
Fase Enkelt Fase
Nominel Spænding 220V
Nøjagtighedsklasse 0.5%
Output Spænding AC85V~AC265V
Måling Af Sortiment 0~999999kwh
Driftstemperatur 0~40
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 11cm x 16cm (7.87in x 4.33in x 6.30in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer