Nyhed Reduced price!
RUGOD Efterår og Vinter Solid Strikket Trøje Til Kvinder, Sexet Off Skulder Pullover Mænds Hækling, Strik langærmet Trøje Femme

RUGOD Efterår og Vinter Solid Strikket Trøje Til Kvinder, Sexet Off Skulder Pullover Mænds Hækling, Strik langærmet Trøje Femme

kr104.83

-54%

kr232.95

Ny vare

På lager

Tags: trøjer til kvinder, Strikket Sweater, at strikke trøjer til kvinder, Billige trøjer til kvinder, Høj Kvalitet strikket sweater, Kina strikke trøjer til kvinder Leverandører.

Min kære ven, vi har bare en størrelse for denne pullover nu. Men du behøver ikke bekymre dig, det er velegnet til den størrelse S/M/L as ususal.

Denne jumper er så blød og med top kvalitet. Det er et godt valg for efteråret og vinteren, kan du købe det for dig selv, hvis du kan lide det.

Denne sweater busten er 98cm, længde 68cm, ærmet er 55cm.

Og vi håber du kan forstå den 2-3cm fejl i produktion.

Hvordan til at spore min pakke? Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud? Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den. Så dine penge ikke gå til min konto. Er der nogen told skat? Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå told skat. Men på grund af forskellige politikker i forskellige lande, kan der være en told skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker at erklære.

2 off skulder pullover
Ærme Stil Almindelig
Materiale Polyester,Bomuld
Ærme Længde(cm) Fuld
Lukning Type Ingen
Tykkelse Standard
Mærke RUGOD
Dekoration Ingen
Køn Kvinder
Mønster Type Solid
1 efterår og vinter fashion solid strikket sweater kvinder
Model-Nummer To tusind et hundrede og halvfems to
Stil Mode
Størrelse S, M, L, XL
3 pullover mænds sweater i strik, hækling
Element Type Pullovere
Technics Computer Strikket
Sammensætning andre 100%
Krave Slash hals
Tøj Længde Almindelig
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer