Nyhed Reduced price!
Nye produkter, brude buketter, bryllup buketter, smykker, buketter, buket, luksus, blændende, sølv blomster, gratis forsendelse.

Nye produkter, brude buketter, bryllup buketter, smykker, buketter, buket, luksus, blændende, sølv blomster, gratis forsendelse.

kr612.04

-22%

kr784.67

Ny vare

På lager

Tags: brudebuket, bryllup buket, bridal bouquet, Billige brudebuket, Høj Kvalitet bryllup buket, Kina buket brude Leverandører.

Broche buketter på bestilling. Vi laver en bred vifte af stilarter broche buket, produktionstid: 5 dage, brugerdefineret buket, der passer til deres bryllup tema, farver og stilarter, vores buket buket er helt fantastisk, publikum, dagen shine. Størrelse: Længde: 20 cm Bredde: 22 cm Højde: 24 cm behandlingstid: 7-14 dage Lavet af Høj kvalitet og perfekt design er vores stærke sider!

Denne buket ikke skuffe, og er den bedste pris for kvaliteten. Jeg kan skræddersy en buket, der opfylder dine behov og dit budget.

Buket håndtag er brugerdefineret design, der passer til den enkelte brud. Bemærk venligst dine bånd farve valg ved check ud. Alle bånd farver til rådighed.

Farve accenter kan ændres til at passe til dit bryllup tema.

Hvis du har en vision i tankerne, besked til mig og jeg vil gøre mit bedste for at gøre din vision til virkelighed.

Denne buket tager 1--2 uger til design. Kontakt mig med spørgsmål/brugerdefinerede ordrer.

Dette unikke stil buket finder sin glans gennem en række forskellige accenter i en smuk bryllup farver. Tilbehør/stykker fundet i buketten er forskellige brocher og stykker af smykker, der er knyttet til en central stilk. Ydersiden er en twirly hvid nylon efterfulgt af en satin hvid trim. Stammen er pakket ind i hvid satin med krystal-drapering. Denne buket kommer readymade eller kan være lavet på bestilling. Det kan tages ud og bæres som separate stykker, eller den kan holdes som en personlig holde skyld fra din særlige dag.

- Hvorfor Vælge en Broche Buket? -

En broche buket giver dig mulighed for virkelig at være unikke og lad din personlighed skinne. Lad os blive inspireret, ikke kun af din smag og præferencer, men af dine interesser. Brug for flere grunde? Dette er virkelig en varig del af din store dag, og et øjeblik arvestykke. Kjoler få foldet og gemt væk i et skab... Sko bliver sat på en hylde, og sjældent ser dagens lys... En broche buket kan finde et hjem mange steder, og minde dig om hverdagen i din særlige dag. Den Fornemme Rose ' s første buket er en påmindelse til os om, hvor heldige vi er, og sidder på en fremtrædende plads i et sted for os at være i konstant mindet. Du er ikke længere nødt til at sige farvel til dit bryllup blomster, når de vil, at de nu vil sidste en levetid, og som kan være gået i arv til jeres børn og børnebørn.

Tak!

Fascinerende Bride

øst bryllup

Betaling:

1.Vi accepterer Spærrede & kreditkort & Western union.

2.Sørg venligst for at bekræfte ordren, når du modtager varer i god stand, fordi når du placerer en ordre, vil dine penge er ved at overføre til den Spærrede af Groendalspark.dk, ikke vores konto.

Forsendelse:

1.Vi sender vores varer med DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX/ EMS og Kina Post/ Hongkong Post/Singapore Post/Swiss Post og søn på.

2.DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX express shipping normalt tage 3-7 arbejdsdage.

3.EMS express shipping normalt 3-15 arbejdsdage, som afhænger af dit land.

4.Pls forstå, at vi ikke kan styre, transit tid, især i ferier, forsinkelse af fly-og vejrforhold.

Returnering/refundering:

1.100% af alle leverede produkter vil blive testet før levering, og vi garanterer at alle vores produkter får du vil være arbejde til alle lige.

2.Ombytning eller refundering vil blive accepteret for den defekte vare.

Køber skal kontakte os inden for 7 dage efter modtagelse af varen ,varer skal returneres i deres oprindelige tilstand og emballage.

3.Ved modtagelsen af de returnerede varer bedes du give os mulighed for 4 hverdage til at inspicere varen retur og arrangere en ombytning eller tilbagebetaling. Forsendelse og håndtering gebyrer refunderes ikke.

Kundeservice:

du er velkommen til at kontakte os via e-Mail eller Ali trademanager, vi vil hjælpe dig på enhver mulig måde og forsøger at besvare alle e-mails indenfor 12-timer.

Feedback politik:

1.Kundernes tilfredshed er meget vigtig.

2.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du forlade Positive tilbagemeldinger.

3.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Materiale Polyester
Element Type bryllup buket
Item Højde 24cm
Element Vægt 0.5kg
Item Længde 20cm
Mærke IFFO
Item Bredde 22cm
Pakke Størrelse 28cm x 25cm x 20cm (11.02in x 9.84in x 7.87in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer