Nyhed Reduced price!
NYE ANKOMST 9KW DAMP GENERATOR, SAUNA, SPA-BAD HJEM

NYE ANKOMST 9KW DAMP GENERATOR, SAUNA, SPA-BAD HJEM

kr1 322.54

Ny vare

På lager

Tags: steam generator, 9kw damp generator, sauna badekar, Billige damp generator, Høj Kvalitet 9kw damp generator, Kina af i saunaen Leverandører.

9KW Damp Generator Denne 9KW dampgenerator med den Model ST-135 M Multi-funktionel digital controller, som er bedst egnet til hjemme-SPA. Den høje kvalitet for denne serie er blevet bevist af mange mennesker, der fra mere end 21 lande, og bruge det uden problemer i mange år indtil nu. Det er meget populært i dampgeneratoren til branchen og kan opfylde de fleste kunders behov.

ST-60 damp generator, som er rimelige design,stabil funktion, brug af avanceret teknologi. det udstyrer med særlige værelses kroppen til at danne det komplette sæt af sauna , som kan slappe af mennesker muskel, fjerne træthed, og udskiller de giftstof i kroppen.

Dette er den bedste måde at købe høj kvalitet produkt, og spare penge, fordi du får det direkte fra den virkelige Producent. Produkter med certifikatet CE af Europa-ISO9001:2000 SGS kontrol rapport

Teknisk parameter: Model Nummer: ST--60

Power: 9kw, 220V-240V, 60 hz, 1 Fase

Dimension: 395mm x 135mm x 395mm

Vægt: 8,5 KG, Brutto vægt: 11KG

Det er egnet til 300 til 400 kubik fod.

Item enheder:

1*damp generator

1*ST-135 M controller

2*ledninger

1*damp Sprøjte 1*engelsk brugsanvisning

Når du nyde de komfortable hjem SPA med dette system, er det ikke kun bringer dig mere slappe af og sund både fysisk og psykisk, men også gør du føler mere glæde af super funktion. Nu vil du vide, hvad der er de funktioner i systemet.

Om Os:

Vores virksomhed er en ny professionel grænseoverskridende el-selskab. Så langt er vi færdige med de aktiver, reorganisering og opnået engros finansiering. Vi garanterer alle produkter er af høj kvalitet og holdbar i brug i forhold til mange andre fabrikker'. Vi vælger de Bedste Køber varer. Vores firma har en stærk teknisk support og perfekt after-sales service. Vi giver to års garanti og 60 dages retur service for hver af vores produkter.

Vi får den mest fordelagtige pris gennem en stor mængde for at købe det første-hånds kilder fra fabrikker . Reducere de omkostninger, så som at give den mest fordelagtige pris på grundlag af at sikre kvaliteten af produkter til store kunder.

Forsendelse:

På nuværende tidspunkt er vores firma har lagre i Usa og UK, og INGEN told .

Hvis du er en AMERIKANSKE købere , vil varerne blive sendt til dig fra Usa , Transport tid vil variere fra 2 til 4 hverdage efter din placering . ( Bemærk : American regionale AK, HI, PR , er fjerntliggende områder,disse steder er nødt til at være ekstra opladet. Send venligst en besked til os, før du køber ).

Hvis du er en Tyskland køber , vil varerne blive afsendt til dig fra Tyskland .Transport tid vil være 2-3 hverdage.

Hvis du er en Eu-købere , vil varerne blive sendt til dig fra Tyskland . I henhold til den anden placering,transport tid vil ligge mellem 2 og 7 hverdage. Alle varer vil være ingen told, kan du være sikker køb.

Hvis du er en Australien køber , vil varerne blive afsendt fra Kina af EMS e-mail . I almindelighed er det ikke producere takster .Transport cyklus er ca 7 hverdage. Garanti: Vi yder et års garanti. Inden for garantiperioden, alle børser eller repairment på grund af defekter er gratis (Køber er ansvarlig for shipping gebyrer).

Køb af vejledning: På tidspunktet for købet, bedes du medtage din kontaktperson telefonnummer på din Paypal-kommentarer-området. Et kontakt telefon nummer kun for forsendelse. (International levering kræves dit tegn, så vi skal.

vi er ære og ansvarlige sælger.vi forsøger altid vores bedste for at tilbyde den bedste kvalitet og service til køber med vores 100% ærlighed.Håber, at du vil elske vores varer.Pls ikke forlade os negativ feedback eller lav eller åbn en sag uden nogen meddelelse, hvis der har problemet,hvis du opfylde med vores varer.Pls forlade en god feedback med 5 stjerne til os.tak så meget i forvejen. hvis du ikke modtager varen eller varen tabt i levering.vi vil refundere dig fuld penge.

Teknisk support:

vi har en professionel teknisk support-gruppe for alle vores produkter at sælge.hvis du har tekniske problemer på vores poster.Pls velkommen til at kontakte os.vores tekniske support altid ved siden af dig. Betaling: Kreditkort

Tak for dit besøg

Type Sauna Værelser
Funktion Våd Damp
Dimension 395 x 135 x 395 MM
Magt 9KW
Netto Vægt 8.5 KG
Model-Nummer ST-135
Spænding 220-240V
Vigtigste Materiale Metal
Kapacitet 4-5
Certifikat CE
Pakke Vægt 12.0kg (26.46lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 40cm x 14cm x 40cm (15.75in x 5.51in x 15.75in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer