Nyhed Reduced price!
60 STK Zink-Luft Rayovac Ekstra Ydelse høreapparat Batterier A10 10A 10 PR70 høreapparater, Batteri, A10-Gratis Fragt

60 STK Zink-Luft Rayovac Ekstra Ydelse høreapparat Batterier A10 10A 10 PR70 høreapparater, Batteri, A10-Gratis Fragt

kr132.78

-22%

kr172.44

Ny vare

På lager

Tags: høreapparater batterier, høreapparater batterier a10, rayovac ekstra, Billige høreapparat batterier, Høj Kvalitet høreapparat batterier a10, Kina rayovac ekstra Leverandører.

60 STK Zink-Luft Rayovac Ekstra Ydelse høreapparat Batterier A10 10A 10 PR70 høreapparater, Batteri, A10-Gratis Fragt

Holdbarhed: 4 år. De fleste af vores produkter er produceret i de seneste mont Produkt Beskrivelse: Model: Størrelse 10A for CICHearing Aids Emballage: 6 stykker kort, 10 kort pr pakke. Top 1 bestseller batterier i USA. Anbefalet af 7 af 10 Høring sundhedsprofessionelle Kviksølv-Fri formel med højere spænding for hurtig start-up Superior-celle-design, der modstår hævelse og lækage, hvilket giver optimal ydeevne og større consistenc Perforeret pakke giver vælgeren til at blive fjernet til praktisk transport Miljøvenlig pakken lavet med genanvendte eller genanvendelige materialer, Engros-pris, der gælder. Lad os vide, hvis du har brug for store mængder af batterier, vil vi oprette rabat pris til dig. Produkt Features: holdbarhed: 4 år. De fleste af vores produkter er produceret i den seneste måned Spænding: 1.45 V. Diameter: 5.8 mm Tykkelse: 3,6 mm Kapacitet: 105mAh

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres via en sikker

betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal ske inden 7 dage efter auktionens lukning.

3. Det SAMLEDE BELØB, omfatter den sidste del af hammerslagsprisen plus S&H (Forsendelse og Håndtering).

&H vil blive fastlagt baseret på send TIL-adresse.

BEMÆRK VENLIGST: S&H IKKE INDEHOLDER OPGAVER, LOCATL SKATTER ELLER ANDRE INDFØRSEL GEBYRER.

5. Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) i PAYPAL-SEKTIONEN NOTER, når du foretager betalingen.

1. WORLDWIDE SHIPPING.

2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Vi håber, at du er tilfreds med dit køb .

Når transaktionen er færdig ,og hvis du er tilfreds med det ,kan du efterlade en positiv feedback,og vi vil gøre det samme for dig, vil vi arbejde meget hårdt for dig -- 100% positiv feedback. Hvis du ikke er tilfreds ,så lad os vide ,og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet

Ligegyldigt om du er sourcing gaver for engroshandel, detailhandel eller fremme, kan du finde ideelle elementer med billige engros-pris, i vores firma. Selv hvis du ikke kan finde præcis de elementer, du skal bruge, kan du sende os billedet, og vi kan kilde til dig, med høj effektivitet.

Jeg er dybt håber du vil nyde de produkter,jeg vil gøre mit yderste for at yde den bedste service for dig og etablere langsigtede forretningsforbindelser med dig.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os neutralor negativefeedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Kvalitet produkter, venlig service

1 ,forsendelse politik

Alle vores produkter har bestået gennem en streng afprøvning og inspektion før skibet ud;

Vi vil bruge luftbobler til at vikle emner omhyggeligt.

Vi vil bruge TNT, EMS ,DHL, FEDEX og hurtig til at sende varen til dig. generelt, vil det tage 5-8 dage til at få varen sendt til dig .

vi vil sende dig tracking nummer umiddelbart efter levering.

2 ,Tilpassede:

1.Ordren vil blive levering som gave eller lavere værdi for at eliminere&minimere din brugerdefineret skat, og let tilpassede procedure.

Hvis du finde ud af oplysninger om import skattemæssige situation i dit land, og du mener, at der er måder at minimere skatter. du er nødt til at betale (eller fjerne de skatter, i alt), bare fortælle os, hvad du har brug for ved at sætte instrukser (om mærkning, pakning, erklæringer, fakturaer osv.) i kommentarfeltet i kassen. vi er mere end glade for at følge dine anvisninger.

3 ,returret

produkter med problemer, ikke er opstået som følge af forkert brug eller uheld, der kan udskiftes eller tilbagebetaling. du kan sende det tilbage i 1 uge .

send en e-mail til os for at fortælle problemer før levering .vi vil fortælle dig, hvordan du sender poster tilbage. den returnerede vare skal være i helt ny stand med henblik på at få refusion. Bedes du skrive en seddel med dit ordrenummer, så vi kan finthe for detaljer. Tak. Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, og vi vil sende svar til alle vores kunder og løse det problem, du har mødt.

Materiale Zink-Luft
Størrelse Hearing Aid Batteries 10
Element Type Ear Care
Model-Nummer A10 10 PR70
Mærke RAYOVAC
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer