Nyhed Reduced price!
Dobbelt-deck Electrotrephine Udskæring Maskine Lige styreskinne Med Justerbar Så Base

Dobbelt-deck Electrotrephine Udskæring Maskine Lige styreskinne Med Justerbar Så Base

kr1 158.61

Ny vare

På lager

Tags: rail så, jernbane-guide, jernbane-base, Billige tog så, Høj Kvalitet jernbane guide, Kina tog udgangspunkt Leverandører.

Version B Indeholder

2 × 140 cm To-tier styreskinne

2 × styreskinne Klemme

2 × Begrænset placering Knappen

1 × Base

3 × 30cm Fælles Linje

1 × eksplosionsbeskyttelse

Version C Omfatter

1 × 140 cm To-tier styreskinne

2 × styreskinne Klemme

2 × Begrænset placering Knappen

2 × Line placering af

1 × eksplosionsbeskyttelse

Bemærk:

Vi vil som standard være indstillet til at sende Base-En til din ordre.Men vi kan også sende Base-B, når du har brug for det.

Online marketing platform "tømrerens Værksted" på Groendalspark.dk blev grundlagt i juni, 5., 2015. Vi har faglig udvikling og fremstilling af team, så vi kan garantere kvaliteten af de produkter, samt sikkerhed og effektivitet i shipping-processen.

Den service filosofi af vores "Carpenter' s Workshop" er at yde den bedste service for tømrer-elskere over hele verden med vores bedste produkter. Alle produkter fra "Carpenter' s Workshop" er udviklet, designet og fremstillet i Kina. Den uophørligt udøvelse af kvalitet, diversificeret innovation og excelsior produktion og registrering af alle præsentere vores drøm og stolthed over at "Made in China".

Hvis der er nogen kvalitet problem, der fører til fejl i produktet, vil vi tilbyde en tilsvarende tilbagebetaling.

Hvis produktet er blevet tabt under forsendelsen, når den fragt selskab bevist, at vi vil tilbyde dig en tilsvarende tilbagebetaling.

Hvis dele af produktet er blevet beskadiget under sin forsendelse, vil vi være ansvarlig for dette. Kunderne kan få delvis refusion eller genudstedelse af den beskadigede komponenter.

Vi sender alle ordrer inden for 3-5 dage efter du har modtaget din fulde betaling.

Vær venlig at dobbelt tjekke din lokale skikke, politik grundigt igennem før køb. Når du er færdig med betalingen, bør du være klar og er ansvarlig for fortoldning i dit land, hvis det er nødvendigt. Vi vil normalt skrive mindre deklareret værdi for dine ordrer, men told gebyr, der fastsættes og opkræves af dit lands toldmyndigheder ikke os. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Alle de produkter, vi sælger, er nye og ret, testet før levering. Tjek venligst pakken grundigt, når du har underskrevet.

Hvis du har spørgsmål til eller problemer med din bestilling, er du velkommen til at kontakte os-vi vil gøre vores bedste for at løse dem for dig.Vi tilstræber fem stjerner for service og ønsker du at være lykkelig - periode.

Feedback er meget vigtig for os!

Hvis du er tilfreds med vores transaktion.du kan finde et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback.

Din tilfredshed er vores første prioritet.

Hvis der er nogen spørgsmål. du bedes kontakte os, før du forlader en neutral eller negativ bedømmelse.så vi kan løse eventuelle problemer.

DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Pakke Sag
Model-Nummer L-14
Type Kombination
Mærke MYTEC
Anvendelse Bearbejdning Af Træ Værktøj
Pakke Vægt 6.0kg (13.23lb.)
Pakke Størrelse 80cm x 20cm x 10cm (31.50in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer