Nyhed Reduced price!
BEIER mode rustfrit stål vintage cross ring for mennesket kontor smykker til manden drop shipping BR8-227

BEIER mode rustfrit stål vintage cross ring for mennesket kontor smykker til manden drop shipping BR8-227

kr22.56

Ny vare

På lager

Tags: cross ring, ring for, ringe til mænd, Billige cross ring, Høj Kvalitet-ring for, Kina ringe til mænd Leverandører.

HVORDAN TIL AT

Ved at måle Din Finger for Din Ring Størrelse

Den vigtigste faktor, når de køber en ring, er at sikre, at det passer BEIER SMYKKER giver dig den mest fuldkomne måde, (måske er den eneste måde) til at måle din finger. 1. Wrap et stykke snor eller papir, snor rundt om bunden af din finger. 2. Mark strengen eller papir, hvor det overlapper til at danne en komplet cirkel. 3. Mål længden af den del af strengen, eller papir, hvor det overlapper rundt om fingeren.

4. Undersøg din måling med dette skema til at bestemme din ring størrelse.

USA Størrelse

Tommer

mm

USA Størrelse

Tommer

mm FORSENDELSE

Jeg tering vil blive sendt inden for 2-3 dage, når fuld betaling er afviklet. Hvis du ikke kan få dine ting i god tid,bedes du kontakte os først, vi vil ind og løse det for dig snart. Vi vil besvare din mail inden for 24 timer normalt . Nogle gange har lidt forsinkelse på grund af weekend eller ferie . hvis du ikke kan få din mail efter 48 timer, bedes du tjekke din spam-eller cintact til os med andre e-mail-adresse. Forskellige forsendelsesmetode tage forskellige dage til levering af varen, når

du placerer ordre, kan du vælge den bedste måde for dig.

WHOLESAL OG BULK ORDEN

Vi giver rabat for whoesale for og bulk orden, vi også kan bruge til at tilpasse dit design til dig. velkommen til at kontakte os online.

Mere kontakt metode, skal du klikke på Om BEIER at få mere information

DROP SHIP SERVICE

Vi leverer professionel drop ship service til kunder over hele verden. Der er normalt ikke nogen faktura og mærke infoamtion i pakken

hvis du har brug for dit eget brand pakke, så kontakt os.

SMYKKER VEDLIGEHOLDELSE, Når omsorgen for dine smykker, brug aldrig noget, men 100% bomuld, som pudseklud siden papir, polyester, og grove tekstiler ofte indeholder træfibre eller syntetiske. Disse materialer kan give fine ridser i metal, især på sterling sølv. En poleret udseende er resultatet af metalsmith ' s indsats for at fil, sand og buff metal til en helt flad overflade. Når selv mindre ridser, som opstår, som det ses under et mikroskop, overfladen ligner den flossede kant af en savklinge og lys, der er kastet i og omkring de skrammer, ligesom en stemme, der runger i Alperne. En unmarred overflade tillader lyset at blive kastet tilbage problemfrit, uden ekkoer, og resulterer i en meget reflekterende overflade.

BEIER DESIGN Alle materialer er miljøvenlige, uskadelig for sundhed. Beier cubic zirconia er importeret fra Østrig, top kvalitet med enestående renhed. 3-lag platin eller guld belagt, det gør smykker mere

charmerende og farverige.

Beier altid udsøgt traditionelt håndværk og moderne high-tech perfekte kombination til at skabe de mest klassiske smykker værker. For at skabe DALI brand og forbedre sin magt comperition, vi omhyggeligt producere hver stykke af smykker.

FEEDBACK

Alle fem stjernet feedback er meget vigtig, og vi har brug for flere køber til at forlade os fem star og dele din shopping oplevelse i min butik. Når du har modtaget pakken, og alle de ting er god, ønsker, kan du tage minutter til at forlade os feedback. Hvis du kan tage et billede af det emne, du får, og lad os feedback, vil det være meget rart for andre kunder til at træffe valg. Hvis der er nogle problemer med ordren eller elementer. send os en besked for at efter-salg service til dig, før du give en feedback.

Kompatibilitet NA
Metal-Farve USA Størrelse
Funktion NA
Element Type Ringe
Stil Kontor/karriere
Metaller Type Rustfrit Stål
Materiale Metal
Ringe Type Bryllup Bands
Køn Mænd
Mærke BEIER
Bøde eller Mode Mode
Ring Størrelse 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Form\mønster Cross
Indstilling Type Ingen
Lejlighed Party
Model-Nummer BR8-227
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer