Nyhed Reduced price!
2 Par High Fidelity Koncert Øreprop Silikone Ear plug støjreduktion Musiker høreværn ørepropper for Motorcykel Trommeslager

2 Par High Fidelity Koncert Øreprop Silikone Ear plug støjreduktion Musiker høreværn ørepropper for Motorcykel Trommeslager

kr127.45

-20%

kr159.32

Ny vare

På lager

Tags: ørepropper støjreduktion, ørepropper støj, høreværn, Billige ørepropper støjreduktion, Høj Kvalitet ørepropper støj, Kina høreværn Leverandører.

(Bemærk:Aluminium Sag har 2 størrelser:Kort eller Lang,Tilfældig levering.) Funktioner

Virkelig Få En Dæmpning Med 21dB(SNR): Den 21dB Støj Reduktion Rating(SNR) på vores silikone øreprop kan hjælpe med at reducere impulsstøj og effektivt at beskytte din hørelse, når du kommer til udsættelse for kraftig støj i længere tid.

High Fidelity Bevare Lyd Kvalitet: Blokke ud af den overskydende lyd udefra omkringliggende men stadig bevarer samtale stemme og koncert musik volumen gennem 2 sæt af specielle dæmpning af filtre.

Sikker og Silikone Støbt Materiale: Klar-fit triple flanger design og hypo-allergifremkaldende og ikke giftig naturlig blød silikone, som ikke vil forårsage kløe eller tryk smerter, øger komfort og akustisk forsegling, og fjernes nemt med en slæbebåd på den integrerede pull tab.

Perfekt til Forskellige Lejligheder Anvendelse: Effektiv, holdbar og bærbare øreprop med et aluminiumsrør, der gør denne øreprop er perfekt til en stor fan af en NBA live kampe, og stadig en besat elsker af symfoni , eller en elektrisk instrument, spiller eller en rejsende på et fly, eller bare en bartender med Live Musik og endda en medarbejder ved byggeri felt. Beskrivelse

Det er tid til at BESKYTTE din hørelse.

Støj-induceret høretab (NIHL) er 100% kan forebygges, men når erhvervet, det er permanent og irreversibelt.

Men risikoen for støj eksponeringer kan være minimeret, og det er nøglen til at forebygge støj-relaterede tab af hørelse. Vores High Fidelity Bløde Silikone Ørepropper lavet dette til at ske.

Støj forhindrer samtidig bevare musik og stemme klarhed.

I modsætning til traditionelle skum ørepropper, der filtrerer alle frekvenser,

Vores silikone ørepropper, der er vedtaget ny teknologi, og der er anvendt præcis struktureret filter, som reducerer og svækker baggrundsstøj og højfrekvent støj dæmpning,og dermed holde nyttige musik og tale signaler egnet til sport fans, motorcyklister, symfoni koncerter elskere, trommeslagere, el-guitarist, bartender, osv.

Med vores ørepropper, du kan høre alt, men det er bare mere stille!

Pakken Indeholder

1 Par Standard High Fidelity ørepropper (med filtre);

1 Par Mindre Størrelse Ørepropper Skaller Ekstra ( uden filtre );

1 Aluminium ( Kort eller Lang,Tilfældig levering ) ;

1 brugervejledning.

Genbrugelige Ja
Max Levetid 60 måned
passer til Koncerter,Festivaler,Motorcykel,Rejser,Live Kampe,Konstruktioner
Lyd Niveau SNR 21dB
Funktion High Fidelity
Model Juletræ ørepropper
Pakke Aluminium
Mærke RODTH C&S
Type Filter Ørepropper
Materiale Silikone
Model-Nummer U-28
Primære Funktion Øre Protector
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)
Pakke Størrelse 5cm x 2cm x 1cm (1.97in x 0.79in x 0.39in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer