Nyhed Reduced price!
SERENE Herre Vinter Varmeste Stor størrelse 48 Støvler Militære Taktiske Mandlige arbejdssikkerhed ManLeather Værktøjsholder-russisk stil Mænd Sne Støvler

SERENE Herre Vinter Varmeste Stor størrelse 48 Støvler Militære Taktiske Mandlige arbejdssikkerhed ManLeather Værktøjsholder-russisk stil Mænd Sne Støvler

kr329.13

-44%

kr587.77

Ny vare

På lager

Tags: militær støvler, støvler militær stil, boot militær taktisk, Billige støvler militære, Høj Kvalitet støvler militær stil, Kina boot militære taktiske Leverandører.

Produkt Beskrivelse

100% Brand . Kvalitet først , Service-orienteret VORES BUTIK TILBYDER HELT NY, HØJ KVALITET OG nyeste PRODUKTER. AFHÆNGIGT AF VARIAS-SKÆRME (COMPUTER, MOBILTELEFON, IPAD M.FL.), DER KAN VÆRE LIDT ACCEPTABEL FORSKEL (FARVE ELLER FORM) MELLEM BILLEDER OG PRODUKTER. VI GØR VORES BEDSTE FOR AT BESKRIVE PRODUKTER, DER PRÆCIST OG ÆRLIGT.

Produkt Skærm

Om Billedet

Billeder af produkterne er i overensstemmelse med.Farve på produkt kan variere på grund af flash til kamera, belysning, indstilling af medhør. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Om Forsendelse

Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte de pakken inden 5 hverdage, undtagen Helligdage. KØBER er soley ANSVARLIG for FORTOLDNING af varer. Om leveringstid, skal du tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land.

Om At Vende Tilbage

I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.

Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 3 hverdage, hvis anythins mangler eller er beskadiget. Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.

Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen. Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.

Om Skat

Er du udsat for de indførte afgifter, udgifter til told, som måske er pålagt af din lokale brugerdefinerede office. Vi er ikke i stand til at informere dig, det skyldes gebyr, da det er forskellige fra lande og emner.

Om Feedback

Gør os en fordel at lade et 5 stjerner positiv feedback, hvis du er tilfreds med ordren og elementer. Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Modtager Adresse

Skriv dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn. Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Virksomheds Profil

Mærke Serene
Størrelse 39-48
Boot Type Sne Støvler
Aksel Materiale Ægte Læder
is_handmade Ja
Hæl Højde Lav (1cm-3cm)
Chukka Desert Støvler til mænd
Farve Sort,Brunt
Mønster Type Solid
støvler til mænd Værktøjsholder-Støvler mænd
Sæson Vinter
Indersål Materiale Gummi
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer TX-924
Element Type Støvler
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Boot Højde Ankel
Herre bekæmpe støvler Arbejds-Og Sikkerheds-Støvler
Lukning Type Lace-Up
Sko Størrelse 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5
Retro Støvler Høj kvalitet læder
Fodtøj Utral Støvler
Lining Materiale bomuldsstof
Aksel-Ægte Læder Type Ko læder
støvler mænd vandtæt ankel støvler
Tå Form Rund Tå
ankel støvler Herre Flade støvler
Øvre Materiale Split Læder
herre støvler Casual botas
Mode Element Platform
Ydersål Materiale Gummi
Enhed Type Par
Pakke Vægt 1.2kg (2.65lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 11cm (11.81in x 7.87in x 4.33in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer