Nyhed Reduced price!
Eunavi universal Car Radio Dobbelt 2 din Bil DVD-Afspiller GPS-Navigation I streg Bil PC Stereo Head Unit video+Gratis+Gratis Cam!

Eunavi universal Car Radio Dobbelt 2 din Bil DVD-Afspiller GPS-Navigation I streg Bil PC Stereo Head Unit video+Gratis+Gratis Cam!

kr849.10

-18%

kr1 048.27

Ny vare

På lager

Tags: universal bil radio, radio dobbelt, dobbelt 2 din, Billige universal car radio, Høj Kvalitet, radio dobbelt, Kina dobbelt 2 din Leverandører.

Varm tip: tjek Venligst pakken før modtagelsen, bekræfte, at pakken er intakt, og derefter logge ind.

Sender Fra EU-Lageret, pakke Alle vil Sende fra tyske Lager til Under Land, Ingen MOMS Ingen Import Skat Til EU-Lande ( Belgien, Luxembourg Slovakiet tjekkiet Ungarn Østrig Holland Danmark Frankrig, England, Irland, Italien, Polen, Slovenien, Spanien, Finland, Letland, Litauen Sverige Bulgarien, Estland, Grækenland, Monaco, Portugal, Rumænien ) Du kan tilføje ekstra over 10 usd skibsfart omkostninger, Send pakken fra EU-Lageret (i Tyskland), Kig på det link, du kan gøre betalingen

hvis du stadig ønsker at sende fra kina, og vi vil hjælpe dig med at skrive "navigation i bil" 45 USD på fakturaen hjælpe dig med fortoldningen. Tak

NEJ.1 Butik!

Du bruger så mange penge til at købe en Bil DVD-Hvad er dit mest bekymret? Pris? Kvalitet? I virkeligheden, du er mest bekymret for er, om sælgeren er Professionel?I virkeligheden, du er mest bekymret for, om sælgeren vil hjælpe dig, Når du møder problem? Slutte sig til OS! Gør din bil mere upscale/ oplevelse bedre køreglæde.

Funktioner:

OSD-Sprog: Rusland/engelsk/Tyskland/spansk/arabisk/hebraisk/Thai/ portugisisk/ italiensk/ fransk/ tjekkiske sprog

1.Vinder CE6.0 System High Definition (800*480) touch screen bil dvd-afspiller .

2. Slide Touch til menuen kontrol

3. Bygget i GPS Navigation.

4. Indbygget Bluetooth ,Telefonbog Understøttet

5. Fuldt kompatibel med MPEG4 /AVI /DIVX /MP3 /DVD/CD /CD-R

/CD-RW /MPEG4......

6. en foran, Mini-USB-og front-Micro SD-slot

7. AM/FM-30 forudindstillede station

8. Rat Kontrol

9. Front/ Rear-AUX-indgang

10. Indbygget forstærker

11. Bakkamera-indgang

12. Kraftfuld Elektronisk Anti-chok

VORES SERVICE:

① Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi svare inden for 12 timer .

② Giv os en chance for at tjene dig, må du ikke åbne den tvist , Strid varetages af platformen, og platformen ikke er professionel, kan det ikke løse deres grundlæggende problemer, har tillid til os, når du har problemer, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, så har vi et professionelt team til at løse problemet for dig .

③ En efter-salg garanti:

NO1: 1 års garanti perioden

2: Modtaget 2 år kan blive udvidet garanti (betalt valgfrit)

Bemærk:for kort,vil vi sende din landets kort som en gave .men hvis vi ikke har det kort over dit land , vil vi sende dig de blanke Kort, som en gave.(kun vinduet bil dvd, har sd-kort )

FAQ:

Hvordan at opdatere GPS-Kort?

Først og fremmest er du nødt til at hente kort opdatering fra vores hjemmeside eller andre steder for WINCE. Så er du nødt til at kopiere dem til en GPS-SD-Kort og sæt navigation vej til navigation programmet via indstilling.

Er det muligt at lytte til musik eller radio, mens du bruger navigation ?!

Ja, det er muligt at lytte til radio eller musik, mens du bruger navigationssystemet. Clayton enheder ved hjælp af en unik teknologi, der gør at lytte til musik ske, når du bruger navigations-system.

Gør disse enheder understøtter rat kontrol ?!

Ja, selvfølgelig. For hver enkelt bil model, der er forskellige CAN-Bus ( Indbygget eller separat enhed ), der følger med enheden, for at matche enhed til køretøjets forstærker og rat kontrol.

Kan vi installere DVD-Enheder, vores selv ?

Det foretrækkes, at installationen skal udføres af en professionel person. Vi er ikke ansvarlige for skader, der måtte opstå på instrumentbrættet i bilen, mens installation af enheden. Så det er bedre, at en professionel person, der installerer enheden på biler.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter og prøv igen

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. For gratis levering, produkt, sælger har det sidste opkald. Køberen kan vælge forsendelses metode, men sælgeren er den endelige beslutte, om den forsendelsesmetode.

Sælgeren kan vælge anden forsendelsesmetode.

Returnering/ Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Materiale Type ABS
Item Størrelse 6.2 tommer
RAM 256 MB
ROM 512 MB
Skærm Størrelse 6.2"
Farve Black
Out Power 4*45W
TF/Micro SD-Slot 2
Særlig Funktion Støtte Rat Kontrol
Mærke Eunavi
Digital Media Format JPEG -, Video-CD,Mp4,WMA,DVD-R/RW,DVD-RAM -, Mp3 -, CD
Kerner Dual Core
Operativsystem Windows Ce
Spænding 12V
Placering Bil-Konsol
Element Vægt 3kg
Opløsning 800*480
Max Ekstern Hukommelse 32G
Interface Universal
Model Navn EUNAVI-110
Specielle Funktioner MP3-Afspillere,CD-Afspiller,Radio Tuner,Touch Skærm,Bluetooth,Indbygget GPS,FM-Sender,TV
Din Dobbelt Din
OSD Sprog Spansk,Portugisisk,Arabisk,Hebræisk,Italiensk,Russisk,Fransk,Kinesisk (Traditionelt),Kinesisk (Forenklet),Engelsk,Tysk
Pakke Størrelse 28cm x 25cm x 25cm (11.02in x 9.84in x 9.84in)
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer