Nyhed Reduced price!
Mænds Ægte Læder Vintage Bælte Spænde Skulder Messenger Ubalance Sling Bag Bryst

Mænds Ægte Læder Vintage Bælte Spænde Skulder Messenger Ubalance Sling Bag Bryst

kr120.95

-33%

kr183.23

Ny vare

På lager

Tags: bryst taske, taske taske, sling bag, Billige brystet taske, Høj Kvalitet taske taske, Kina sling bag Leverandører.

Vintage, Afslappet Stil, Sports Taske! Høj kvalitet og multifunktions! Farve: Kaffe;

Materialer: Ægte Læder;

Størrelse: 18(W)*38cm(H)(7.1*15.0") ca;

Justerbar Skulder Strop: 90cm(35.4") ca;

Vægt: 340g ca; størrelse: Et Meget godt produkt,må du ikke gå glip af det!! Bemærk: Belysning, display og andre faktorer kan forårsage FARVE SKYGGE,

bemærk omfattende billeder og tekst beskrivelser til at bestemme!

Pakken Indeholdt Et x i Ægte Læder Slynge Brystet Taske

Flere Billeder

Meget godt produkt, må du ikke gå glip af det!! Alle produkter, der vil være forsøger at skibet inden for En arbejdsdag efter modtagelse af betaling. Alle produkter, der vil være bedst testet/kontrolleret, godt pakket og i god stand, før afsendelse. Vi er i Kina, og vi sender til hele Verden, undtagen nogle Udelukket Lande.

Købers Oplysninger: Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter, og håber du kan forstå.

I tilfældet, hvis du ikke får pakken til tiden, eller vores produkt, kommer med et problem, eller vores produkt ikke som din forvente , osv, bedes du ikke bekymre dig, bedes du kontakte os via besked som Groendalspark.dk anbefale for yderligere hjælp, vi vil besvare din besked og løse eventuelle spørgsmål så hurtigt som muligt, og vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed, Vi er her og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter købet. Vi gør vores bedste for at værdsætte hver eneste kunde en 5-stjernede positiv oplevelse ved at arbejde hårdt og professionelt. Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb ved besked, vil vi prøve at besvare din besked straks, selvom vi måske i en anden tidszone. Vær venlig IKKE at Efterlade os Neutrale eller Negative Feedback, uden at kontakte os på forhånd. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse ethvert problem, og vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Vores åbningstider: mandag-søndag 9:00-19:00 UTC/GMT +8 timer.

Håndtasker Type Messenger Tasker
Lukning Type Lynlås
Lining Materiale Polyester
Mønster Type Solid
Sammensætning koskind
Mærke ETONWEAG
Antal Håndtag/Remme Single
Item Bredde 38 cm
Dekoration Bælter
Stil Sport
Element Type Messenger Tasker
Vigtigste Materiale Ægte Læder
Item Længde 18 cm
Indretning Mobiltelefon Lomme-Interiør Lynlås Lomme
Form Trekant
Køn Mænd
Udvendig Flap Lomme
Pakke Størrelse 36cm x 24cm x 5cm (14.17in x 9.45in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer