Nyhed Reduced price!
2017 Ægte læder bælte Kvinde, Flettede bælter Kvinder Ko andet lag af huden tynd rem bæltet Luksus for kvindelige jeans bredde 2,5 cm

2017 Ægte læder bælte Kvinde, Flettede bælter Kvinder Ko andet lag af huden tynd rem bæltet Luksus for kvindelige jeans bredde 2,5 cm

kr52.60

-77%

kr239.08

Ny vare

På lager

Tags: flettet bælte kvinder, ægte læder bælte kvinder, ægte læder bælte, Billige flettet bælte kvinder, Høj Kvalitet i ægte læder bælte kvinder, Kina ægte læder bælte Leverandører.

Velkommen! Nyd shopping bemærk! vi kan tilbyde dig tracking nummer for at kontrollere den skibsfart oplysninger. BEMÆRK VENLIGST!!! 1. Bemærk at måle dine gamle bælte længde enhed i centimeter for det første, og derefter vælge den rigtige størrelse til at købe. 2. Hvis du ikke kan sørge for, at størrelsen, velkommen til at kontakte os, vi vil give nogle forslag til dig, tak! 3. Kreditgaranti, at alle billeder i form af optagelse,kan du være sikker på at købe. 4. Som at skyde lys og vinkel, og farven viser,bælter, du har modtaget, måske er der nogle forskel med de billeder! I form af sejre. 5. Som en anden måle metode,2-5cm tolerance er ikke tilladt ! I form af sejre. 6. Vores virksomhed accepterer detail-og engroshandel,håber vi kan gøre den bedste forretning med dig,tak ! Vores mål er at levere høj kvalitet shopping oplevelse for dig! Glade shopping bemærk !

Tak for din shopping.

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi vil besvare dit spørgsmål så hurtigt som muligt. Kære køber,din positive feedback og Fem stjerner score er så vigtige for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service,til at forlade godt feedback og Fem stjerner score venligst,tak!

Hvis der er noget galt med vores produkter og service,tøv ikke med at kontakte os,før du forlader negativ feedback, og lav score til os.Vil vi løse problemet så hurtigt som muligt.Mange tak for dit samarbejde! Nyde shopping!Tak!!!

Butik Beskrivelse Forsendelse: Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told. Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer. FAQ: 1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?

Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se den ved forsendelse staus på hjemmesiden.

2. Er produktet samme som fotos?

Ja, alle billeder er reelle. Vi tog disse billeder af os selv.

3. Hvilken størrelse passer mig?

Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur. hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ).

4. Kan du erklære lavere værdi?

Ja, normalt vil vi erklære $10-$20 for små pakker (1-5 stk.). Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os.

5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak! Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Mærke BeHighKing
Skibe Fra Kinas Fastland
Bælte Længde 90cm, 95cm, 100cm, 105cm
Spænde Materiale Legering
Produkt Kategori Høj Kvalitet Andet Lag Okseskind
Spænde Længde 5cm
Spænde Bredde 3,0 cm
Længde 90cm,95cm,100cm,105cm
Bælte Stil Læder bælte kvinde,Flettet læder bælte kvindelige
Stil Mode
Navn På Afdeling Voksen
Bælte Bredde 2,5 cm
Mønster Type Solid
Oprindelsessted cn
Spænde Stil PIN Spænde
kvalitet A
Populære elementer Væve/Flettet bælte
Model-Nummer PD-001
Farve Kaffe,Brun,Sort
Køn Kvinder
Element Type Bælter
Bælter Materiale Cowskin
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer