Nyhed Reduced price!
Ny ankom øjne Krystal Armbånd med Sten kæde armbånd brud angel wing 3 farve for kvinder gaver tilbehør B041

Ny ankom øjne Krystal Armbånd med Sten kæde armbånd brud angel wing 3 farve for kvinder gaver tilbehør B041

kr15.63

-10%

kr17.53

Ny vare

På lager

Tags: armbånd ur, armbånd shell, silke armbånd, Billige armbånd ur, Høj Kvalitet armbånd shell, Kina armbånd kvast Leverandører.

Nye dame Mode Rhinestone trekant krystal Armbånd Krystal Kæde Armbånd

Kære venner

1.Velkommen til min butik! Hvis din ordre er mere end 6 par, vil du få en 10% RABAT ! Og vi leverer hver køber, med Gratis Forsendelse via Kina Post air mail. 2.Alle de farver og stil er tilgængelig, skal du ikke bekymre dig om anyting, hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte ue direkte! tak !

Betaling: Escrow, Kreditkort , western Union og T/T. Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Groendalspark.dk,og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det. Feedback: Vi sætter pris på den positive feedback til at lade os vide, at du har modtaget din ordre, og du opfylder med elementer. sikker på, vi vil gerne vende tilbage til den positive feedback til dig også. Hvis du ikke har modtaget dine varer, eller hvis du dissatisfy med de elementer, du har modtaget, skal du kontakte os i god tid. Vi er glade for at løse problemet for dig. Tak. Returret: Vi garanterer, at din nul-risiko køb oplevelsen her.Vi tilbyder fuld refusion til dig,hvis produktet har nogen kvalitet problem. Tak for din støtte. Minde: kan Du efterlade en besked til mig, hvis du ønsker at blande forskellige stilarter til samme pris eller samme pris, når du placerer en ordre, og jeg vil forberede sig på de elementer, for dig korrekt. Tak!Du kan kontakte os inden betalingen, hvis du ønsker at engros-eller vælge et andet rederi, vil vi ændre pris og kombineret fragt afhængigt af dine ordrer. Det vil ikke være tilbagebetaling efter betaling. Vi glæder os over, blandet grossister. Vi ser frem til at samarbejde med dig.

Element Type Armbånd
Form\mønster Geometriske
Stil Romantisk
Køn Unisex
Mærke YFJEWE
Kæde Type Kæde
Indstilling Type Bens Indstilling
Materiale Crystal
Længde 17CM+3.5CM
Armbånd Type Kæde & Link Armbånd
Metaller Type Kobber
Lås Type Hummer
Metal-Farve Guld-farve, Sort Pistol Forgyldt
Bøde eller Mode Mode
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer