Nyhed Reduced price!
1stk Charmerende Klart Runde Smykker Zircon Septum Ring Hængslet Septum Septum Piercing Smykker Til Kvinder

1stk Charmerende Klart Runde Smykker Zircon Septum Ring Hængslet Septum Septum Piercing Smykker Til Kvinder

kr15.02

-30%

kr21.46

Ny vare

På lager

Tags: hængslet septum, septum piercing, Septum Ring, Billige hængslet septum, Høj Kvalitet septum piercing, Kina septum ring Leverandører.

2stk Charmerende Klart Runde Smykker Zircon Septum Ring Hængslet Septum Septum Piercing Smykker Til Kvinder

Konvertering: 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer Betingelse: 100% Helt Nye, Aldrig Båret Materiale: Rustfrit stål Farve : Sølv Størrelse: 1.2(16g)*10mm Crystal Farve: som billede Anledning: Fest, Bryllup, Fødselsdag, Jubilæum, Gave, Daglig Iført Sende det som en Stor gave eller beholde det som en dejlig samling Du vil få 1 stykke

Forsendelse: 14~28 dage China Post Almindelige Lille Pakke Plus ( inkluderer ikke tracking info)

Hvis du har brug for parcel omfatter tracking info, vælg venligst Kina Post, der er Registreret luftpost eller Epacket ( 7~14 dage )

Hvis produkter er ikke samme som desription eller beskadiget i transit. Vi vil gensende eller refundere pengene til dig. For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for retur portoen, kan Du kontakte os ved at Trademanger eller at efterlade os en besked på Groendalspark.dk eller e-mail os, vil Vi svare dig inden for 24 timer, og inden for 36 timer på Weekend. Vi er glade for at hjælpe, hvad kan vi gøre det for dig.

Vores arbejdstid: Usa: PM 6:00~ER 2:00 Frankrig: ER 2:00~AM 10:00 Forenede Kongerige: ÆF 1:00~9:00 Spanien: AM 2:00~AM 10:00 Tyskland: AM 2:00~AM 10:00 Australien: ER 12:00~PM 8:00 Brasilien: KL 10:00~AM 7:00 russiske Føderation: AM-5:00~PM 2:00

Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Vi sætter pris på hver kunde. Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

Hvis du er tilfreds med de varer og vores service,Bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,vil Vi gerne gøre det samme for dig.

Hvis de varer, der har et problem. Vi vil arbejde med dig for at løse det. Give dig et tilfredsstillende svar. Vær venlig ikke at forlade os, neutral eller negativ feedback,fordi en negativ feedback kan ikke løse nogen ting, Tak for din forståelse.

Næste ordre, vil Vi give dig de bedste priser, rabat og præsenteret smukke gaver.

Smykker Type Septum Ring
Organ Smykker Type Næsering & Nitter
Størrelse 1.2*10 mm
Bøde eller Mode Mode
Stil Trendy
Lejlighed Fest,Bryllup,Fødselsdag,Jubilæum,Gave,Daglig Iført
Materiale Cubic Zirconia
Shipping måde Kina Post Luft Post eller e-pakke
Navn Septum Ring
Metaller Type Rustfrit Stål
Pakke opp taske+boble indpakket
Element Type Krop Smykker
Oprindelse Guangdong, Kina(hovedlandet )
Design klikkertræning
Farve stål med cubic zircon
Form\mønster Runde
Mærke ZS
Model-Nummer septum klikkertræning
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 2cm (5.91in x 3.94in x 0.79in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer