Nyhed Reduced price!
SHILO GÅ 2017 sommer mode til kvinder af høj kvalitet Conicse Casual Løs V-Hals-lys rosa korte ærmer Lys farve kjole

SHILO GÅ 2017 sommer mode til kvinder af høj kvalitet Conicse Casual Løs V-Hals-lys rosa korte ærmer Lys farve kjole

kr113.41

Ny vare

På lager

Tags: farverige kjole, kjole mode, kjole kvalitet, Billige farverige kjole, Høj Kvalitet kjole mode, Kina kjole kvalitet Leverandører.

Vi er en Factorey outlet til rimelig pris

Retail + Engros + OEM

Vi vil ikke længere svare på følgende spørgsmål: 1) Kan u sende mig det rigtige billede ? Alle real photo blive lagt på beskrivelse af produktet, Hvis du er forhandler,u ønsker indsendt reelt billede på din hjemmeside,den bedste måde er at købe det og derefter skyde ur egen foto 2) Kan jeg få rabat ?

Detailhandel ingen rabat i øvrigt engros-eller værdi, når en bestemt grænse

Vores overskud er begrænset til enkelte elementer,hvis du tror overpris,bare ikke købe.spild ikke tid til at forhandle pls vende Tilbage til det væsentlige, Bære det, dig vejen !

Størrelse:Der er en størrelse for den følgende oversigt,pls, at 1-2cm adskiller sig på grund af manuel måling ,tak(Alle målinger i cm, og bemærk, at 1 cm=0.39 tommer)

BEMÆRK: undersøg de nærmere detaljer størrelser med dit før du køber!!

Husk at tjekke størrelsen, før du køber, custom-modeller er ikke vendt tilbage.

Tips:på Grund af forskellige målemetoder,der kan være bias i ca 2-3CM er normal(sweater være bias omkring 3-6 er normal) Alle billeder er taget i form,, fordi skærmen ikke er den samme, er der en farve,farve til at vinde i en form, der er modtaget.

Opmærksomhed venligst varen er godt pakket med æske,med henblik på at sikre, at du modtager din bestilling med skattefrit eller lavere skat på import,vil vi erklære det som en "gave" med en lavere værdi,hvis nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. Fri fragt Vi leverer gratis forsendelse kun ved china post, luftpost,ikke EMS,har brug for omkring 15-25 arbejdsdage at ankomme. hvis du har brug for de varer hurtigst muligt, bedes du vælger fragt metode, DHL eller EMS og betale ekstra shipping(5-9 dage til at ankomme dig ). Når vi kan se din betaling for forsendelse, vil vi arrangere skibet til dig i løbet af 2-7 dage til din ordre. (Inden for 7dage) Betaling 1.Spærrede er vores foretrække betaling metode 2.Groendalspark.dk har brug for 24 timer til at kontrollere dine penge sikkert 3.Tilbagebetaling tilbage på din konto vil have et par dage Return&Exchange-politik for Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis nogen reson du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige stand til en refundering eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer. Feedback politik, Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare inden for 24 timer. Din Tilfredshed, Er Vores Stræben!

Ærme Længde(cm) Kort
Stil Casual
Ærme Stil Almindelig
Kjoler Længde Ankel-Længde
Silhuet Lige
Mærke SHILO GÅ
Materiale Bomuld
Køn Kvinder
Dekoration Ingen
Model-Nummer 1036-106
Halsudskæring V-Hals
Mønster Type Solid
Sæson Sommer
Talje Naturlige
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer