Nyhed Reduced price!
E Model Kompatibel med Lego E830 28pcs Soldat Bil Modeller Bygge-Kits Blokke Legetøj Hobby Hobby For Drenge og Piger

E Model Kompatibel med Lego E830 28pcs Soldat Bil Modeller Bygge-Kits Blokke Legetøj Hobby Hobby For Drenge og Piger

kr12.93

Ny vare

På lager

Tags: Model Kits, Model Bygning, byggesæt, Billige Model Kits, Høj Kvalitet model bygning, Kina byggesæt Leverandører.

888

13555

Bemærk:

Blokkene vil komme Uden Originale Æsker . Fordi kasserne er let brudt med lang levering. Og kasserne er for tung, vil det koste mere shipping gebyr. Vi ønsker blot at spare flere penge til dig!!

PS: Hvis du har brug for originale æsker bedes du kontakte med os, for at tilføje ekstra shipping gebyr.

Om Forsendelse: Vi garanterer, at sende varerne ud indenfor 24-72 timer efter bekræftelse af betaling, bortset fra ferie. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse. Din ordre adressen Skal Matche din shipping adresse. Vi er ikke ansvarlige for manglende levering forårsaget af, at kunden ikke givet korrekte oplysninger om modtager, når du afgiver bestilling. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter. Køber svar til (in case) alle MOMS-under nogen omstændigheder. Det tager normalt omkring 30-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen (for fjerntliggende områder, kan det tage lidt længere tid, Hvis du ikke modtage ordren efter 45 arbejdsdage, er du velkommen til at kontakte os, før åben konflikt eller forlade negativ feedback. Vi vil gøre vores yderste for at løse problemet.

Om Manglende Stykker af Blokke: Hvis du fandt manglende stykker af dine blokke, bedes du cirkel om det manglende brikker på instruktion papir, og mark mængden af hver af de manglende dele. Så kan vi sende erstatte dele til dig. Vær venlig ikke at åbne en sag for kommunikation!

Om at vende Tilbage: Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det, bedes du returnere det inden for 10 dage, ombytning eller penge tilbage. Du bedes kontakte os før du returnerer det. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering. Hvis vende tilbage sket med nogen fejl i vores sælger, du køber, bør give alle de opstod shipping gebyr. Vi vil refundere dig efter modtagelsen af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

Om Engros-og Drop Shipping: Er der nogen form for rabat for pladskrævende ordre?

Ja, vi kan give engros pris. Hvis du har brug for mere, eller du vil have kundetilpassede produkter, kan du sende os en email eller kontakt os med Trademanager. Vi vil svare dig inden for 24 timer, (bortset fra ferie). Vil du støtte Drop Shipping?

Ja, vi støtter drop shipping. Du forlader os modtagerens adresse og telefonnummer på Groendalspark.dk, når du bestiller, så vil vi sende pakken i henhold til den adresse, du har tilbage.

Om Special Service: Vi giver samle service for byggesten. Hvis du har brug for denne service, så kontakt os for nærmere oplysninger. Vi yder Full-Proces Oversøiske Indkøb Service. Hjælpe kunder med at foretage indkøb og levering. Kontakt os, hvis du har brug for denne service.

Alder Range1 5-7 År
Farve Flerfarvet
Køn Unisex
Mærke SLUBAN
Aldersgruppe Voksne
Alder Range2 8-11 År
Alder Range3 12-15 År
Materiale Plast
Plast Type PVC
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer