Nyhed Reduced price!
20

20" 24"26"700C ET Par Road Bike forhjul Skærme Støtte Rustfrit Stål Vintage V Bremse Solid Fendere Støtte Para

kr35.19

-6%

kr37.82

Ny vare

På lager

Tags: cykel honda, mtb hjul, cykel iphone, Billige cykel honda, Høj Kvalitet, mtb hjul, Kina cykel iphone Leverandører.

1

Oplysninger Om Produktet

Produkt Navn

Cykel Fendere

Model-Nummer

Andre

Størrelse

20"24"26"700c

Vægt

120g

Farve

Sølvskinnende

Placering Position

Forhjul

Vandtæt

Ja

Funktion

Fender Støtte

Materiale

Aluminium Legering

Mærke

Brand Nye

Brug For

E-Road Cykel By MTB Cykel

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 3 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny. I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal desuden være i den originale kasse eller pakning.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Hvis du har et behov eller et problem, lad os venligst vide, kan du kontakte os med TradeManager og efterlade besked til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Alle spørgsmål er velkomne

Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget, til At skabe en sund Ali fællesskab, vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt. Hvis du har nogen utilfredshed, bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback. Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes. Hvis du forlader den positive feedback og viser vores produkt-billeder med feedback efterlade besked til os, vil du få en begrænset $ 2 kupon.

Q:Hvordan betaler jeg for mit køb?

A: vi accepterer følgende betalingsmetoder: kreditkort, moneybookers, T/T western union.

Q:Hvor meget koster det at sende til mit land?

A:Pakke mindre end 2 Kg vil blive sendt med China Post, luftpost, der er gratis forsendelse til den 26 lande således: Usa, storbritannien, Australien, Brasilien, Canada, Italien, Tyrkiet, Spanien; Malaysia; Frankrig; Rusland; Sverige; New Zealand; Norge; Schweiz, Japan, Thailand, Irland, Israel, Belgien, Polen, Sydkorea, Østrig, Tyskland, Danmark og Singapore.

Andre lande og pakke over 2 Kg, købere har råd til hele forsendelses omkostninger.

Q:Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se den ved forsendelse staus på hjemmesiden. Men hvis Kina post små mail plus eller Finland økonomiske mail, var der ingen trucking, når varen ud af Kina, selv hvis du stadig kan se de oplysninger, pakning, forsendelse til havnen og tage luften. De oplysninger, der vil afslutningen af det emne, tage internationale luft. Håber du kan forstå.

Q:Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret, pakning detaljeret beskrivelse af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q:jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, eller skrive besked til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Alle spørgsmål er velkommen, hvis du helst problem, bedes du kontakte os først. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Brug Skærmen Støtte
Kategori Cykel-Anden Del
Stil Årgang
Model-Nummer Massiv Støtte
Farve 20", 24 Tommer, 26 Tommer, 700C
Navn JS
Mærke Jueshuai
Stilling Forhjul
Type Cykel Fender
Materiale Rustfrit Stål
Komponent der cykling dele
Bremse-System v-bremse
Pakke Vægt 0.09kg (0.20lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 10cm x 5cm (19.69in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer