Nyhed Reduced price!
18karat guld knivspids kaution vedhæng hægte stik,er picker vedhæng catcher, der er knyttet til op til 3,5 mm reb halskæde

18karat guld knivspids kaution vedhæng hægte stik,er picker vedhæng catcher, der er knyttet til op til 3,5 mm reb halskæde

kr145.04

-4%

kr152.64

Ny vare

På lager

Tags: vedhæng hægte stik, clips-stik, vedhæng bail, Billige vedhæng hægte stik, Høj Kvalitet clips-stik, Kina kaution vedhæng Leverandører.

Emne: vedhæng knivspids kaution stik

Materil: ægte 18karat guld

Renheden af guld: 75%

Hallmark: G18K

vægt: ca 0,24 g

Størrelse: se billeder nedenfor

Alle billeder er taget, jeg naturlig diffust dagslys, uden nogen forbedring af enhver slags. Farver svinger på forskellige skærme; husk det, når du får vist elementer jeg vores butik. I mellemtiden er alle billeder er blevet forstørret op til at vise detaljer, se venligst beskrivelse for specifikationen af hvert element. Tak!

Vi garanterer ægthed og renhed af alle sølv resultater, der sælges jeg vores butik og autoritativ vidner, der er tilgængelige på spise krav.

Velkommen til at besøge vores butik for flere sølvsmykker resultater!

Autoritativ bevidne, af ædle metaller (Sølv. Ag)

Vi har vores sølv smykker og resultater testet af autoritative tredjeparts test center til at garantere sølv renheden af vores hver ting jeg sølv nå op på eller over den internationale standard for 92.5%.

Vi garanterer alle vores sølv produkter er gyldig e af ægte massiv 925 sterling sølv , IKKE er forsølvet over billige metal!

Fuld refusion for enhver kvalitet problem skrevet af!

SHIPPING INFORMATION

Hotel

Vil vi skibet ud din bestilling inden for 0-3 dage fra vores store lager efter betaling bekræftet. For midlertidigt udsolgte varer og store mængde ordrer,vi kan tage 7-15 dage til at reproducere. Vi vil kontakte grave med yderligere detaljer.

Vi kan udvide forsendelse med et par dage på grund af helligdage i Kina.

Forsendelse metode

Vi vil vælge den mest effektive shipping courier til at sende din ordre i henhold til dit valg af "GRATIS FRAGT" eller "Betalt Fragt".

Vi plejer ved at give gratis fragt via post, luftpost, mænd, vi kan bruge fremskyndet hurtig til at sende spise højt-værdi eller høj vægt af røg pakke.

Når du bestiller udvalg-lave priser, gratis forsendelse og hurtig gratis forsendelse produkter på samme tid, samme sted, vil vi sende alle spise køb med hurtig sammen.

Når du har betalt for hurtig forsendelse, vil vi ikke bruge langsom post forsendelse.

Anslået tid på at levere og spore hjemmeside

Vigtig meddelelse

Bemærk rådgivning de angivne varer navn og værdi for lad toldbehandlingen, hvis du ønsker;

Angiv cvr-nummer, hvis nødvendigt;

Kontakt os, hvis du fandt ingen tracking tidspunkt overstige 10 dage efter afsendelsen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RETURNERING OG REFUNDERING

Vi accepterer vende tilbage, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, hvis varerne under samme gode tilstand, som vi har sendt. Til gengæld fragten er på købers ansvar. Vi anbefaler stærkt på du bruger anbefalet post, luftpost til at returnere pakken til nem sporing og sikret levering.

Fuld refusion vil blive frigivet, så snart vi får den returnerede røg pakke.

Model-Nummer ice picker form
Produkt Features 18karat guld
Element Type Smykker Resultater
Mærke justneo
Emne Diameter 0.065cm
Item Længde 1.1cm
Smykker Resultater Type Hægter & Kroge
Element Vægt 0.24g
Item Bredde 0.45cm
Materiale Metal
Item Højde 0.45cm
Metaller Type Gul Guld
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 8cm x 6cm (5.91in x 3.15in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer