Nyhed Reduced price!
Hot salg penne Baoer 508 God Kvalitet poleret magic rød og sølv roller ball/kuglepen/gift/rollerball pen gratis fragt

Hot salg penne Baoer 508 God Kvalitet poleret magic rød og sølv roller ball/kuglepen/gift/rollerball pen gratis fragt

kr42.79

Ny vare

På lager

Tags: rullekugle, rollerball pen, kvalitet penne, Billige rullekugle, Høj Kvalitet, rollerball pen, Kina kvalitet penne Leverandører.

Baoer 508 poleret magic rød og sølv rullelejer bolden pen gratis fragt

Pen er et effektivt middel til menneskeheden for arv af civilisationer, recordation af tanker og kommunikation af følelser. I dag er den pen, der har overskredet de skriver funktion i sig selv. At have en pen med integritet, kvalitet og perfekt design bliver et symbol på adel.

Pen Betingelse: 100% Nye

Pen: rød tønde , sølv clip og trim

Cap: Snap type cap

Refill: International standard

Længde: 14 cm ca.

Vægt: 34 g ca.

pakken indeholder

1 X Pen

1 X Fløjl pose (gave)

Kundetilfredshed

Du don?t tøve med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk som en Spærret konto,kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union). Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Groendalspark.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

1.Poster er generelt sendes ud kort efter betaling er blevet bekræftet (Sat. & Sun. undtaget.)

2.Elementer vil blive sendt fra Hong Kong Air Mail Service. Normalt vil det tage dig omkring 10-25 hverdage (udelukker lørdag & søndag, Helligdag) for at modtage dine varer.

3.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 4-8 uger.se detaljer som belowe. Land Ca. Leveringstid Usa / storbritannien / Australien / Canada 10-25 arbejdsdage Brasilien - / Syd-Amerika kan tage op til 4-8 uger, som på grund af strenge toldreglerne Italien / Frankrig / Spanien / Tyskland / Østeuropa kan tage op til 4-8 uger, som på grund af strenge toldreglerne

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre. Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Tak for dit køb vores produkter,vil vi give vores positive feedback til dig , og på samme tid håber du kunne forlade os positiv feedback og 5 Stjerne også , Tak!

Hvis der er nogen problemer under din shopping bedes du kontakte os så hurtigt som muligt,vil vi gøre vores bedste for at løse dem for dig!

Vælg venligst fine stjerner,tak så meget!!!

Professionel Kontorartikler Leverandør , Velkommen engros !

Alle varer er efterset, under fremstilling og inden for emballage. Vi også lagerfører et fuldt sortiment af reservedele. Vi kan og vil gerne give dig aftersales service, du fortjener.

Vores ry for fremragende kundeservice ved at give stor værdi og support til alle vores kunder.

Vi vil altid søge den bedste kvalitet, hvilket er grunden til, at vi trygt kan stå ved vores løfte om, at 'ren kvalitet, rene design.

Åbningstider : AM-9:00 - KL 11:00 , mandag - lørdag

Oprindelsessted Shanghai, Kina (Hovedlandet)
Skriver Punkt 0,7 mm
Type kuglepen
Materiale Metal
Blæk Farve Black
Bruger Kontor & Skole Pen
Mærke JINHAO
Model-Nummer Fem hundrede otte
Sletbare Eller Ikke No
Nyhed No
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer