Nyhed Reduced price!
Cosplay legende Ensemble Stjerner Vinter uniform Cosplay costume alle størrelse skræddersyede blue

Cosplay legende Ensemble Stjerner Vinter uniform Cosplay costume alle størrelse skræddersyede blue

kr465.90

Ny vare

På lager

Tags: cosplay kostume, uniform cosplay, ensemble stjerner, Billig cosplay kostume, Høj ensartet Kvalitet cosplay, Kina ensemble stjerner Leverandører.

Cosplay legende Ensemble Stjerner Vinter uniform Cosplay costume alle størrelse skræddersyede blue

Pakken indeholder:Shirt,Bukser,背心,Frakke,Uafgjort.

Materiale:Ensartet klud,Lærredsbind.

Detaljer:

Størrelse Chart

På grund af forskellen i størrelsen af standarder for hvert land, bedes du tjekke detaljerede målinger, før du køber.

Vælg venligst din størrelse i henhold til skemaet.Skemaet er kropsstørrelse(uden klud).Cloth størrelse vil en lidt for stor end kropsstørrelse.

Vær venligst opmærksom på, at måling tolerance er inden for 10 cm (1 inch=2.54 cm)

Kundens størrelse:

Hvis du har brug for en brugerdefineret størrelse .Vælg "One size" og efterlad venligst i din ordre med følgende målinger (mål med undertøj, kan ikke skræddersyet, hvis Buste,Talje,Hofte er mere end 135cm )

1. Køn 2. Højde 3.Vægt 4.Buste Størrelse 5.Talje Størrelse: 6.Hip Størrelse 7.Skulder bredde

For specialfremstillede produkter, ordrer kan ikke annulleres, når du køber det,tak for din forståelse.

Den virkelige farve kan være lidt forskellige fra de billeder, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

Check venligst hvis din bestilling, vil pådrage sig yderligere told, skatter, afgifter eller andre told-relaterede afgifter.De vil blive indsamlet af rederiet ved levering. Leverandøren er ikke ansvarlig for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.

Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel. Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

Produkter med kvalitet-relaterede spørgsmål, kan blive returneret til delvis tilbagebetaling eller ombytning, ved at kontakte Kundeservice inden 7 dage efter modtagelse af din ordre.

For specialfremstillede produkt ,hvis de ikke passer ordentligt, men blev lavet præcist efter din ordre specifikationer,accepterer vi ikke tilbage for en refusion eller ombytning til en ny.Vi kan ændre emne for dig, men du er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger og omkostninger.Hvis du har brug for at udveksle eller annullere det,bør du ansvarlig for alle shipping gebyrer, der er afholdt.

Ethvert produkt, der har været anvendt, ikke er berettiget til returnering eller ombytning. Alle returnerede varer skal være i helt ny stand, ubrugte og med originale tags og emballage.

Vi accepterer ikke tilbage for en refusion eller ombytning med ikke-kvalitet-relaterede spørgsmål.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du spare lidt tid til at forlade positive tilbagemeldinger til os og sats oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser)med en 'PERFEKT 5 STARS'. Din positive feedback er afgørende for udviklingen af vores forretning.

Venligst e-mail os, inden de forlader alle 1 eller 2 ratings, negativ feedback,vi vil gøre vores bestræbelse på at løse problemer. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.

Kilde Type Spil
Element Type Sæt
Navn På Afdeling Voksen
Til Særlig Anvendelse Kostumer
Tegn Vinter uniform
Materiale Uniform klæde,Lærredsbind.
Mærke cosplay legend
Model-Nummer 3609-C JP-153
Komponenter accessires
Størrelse XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, One Size
Køn Unisex
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.3kg (2.87lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer