Nyhed Reduced price!
Nappa Ægte Læder Fletning på Rattet Dækning for Chevrolet Cruze 2009-Aveo 2011-Holden Cruze 2010

Nappa Ægte Læder Fletning på Rattet Dækning for Chevrolet Cruze 2009-Aveo 2011-Holden Cruze 2010

kr268.14

-25%

kr357.52

Ny vare

På lager

Tags: på rattet, hjul dækning fletning, dækslet på rattet, Billige på rattet, Høj Kvalitet hjul dækning fletning, Kina dækning på rattet Leverandører.

Opvarmet" er vores brand og vores produkter kan ikke varme, men vi håber, at vores produkter kan bringe "heat" til købere i hele verden. Vi er den unge generation. Vores fælles mål er at sælge varer af høj kvalitet til hele verden. Lad verden til at tro, at "made in China" er ikke et ord for "dårlig kvalitet og billige". Tak Groendalspark.dk, vi vil arbejde med Alibaba at udvikle, og tak til verdens købere til at give os support!

--Ejer :Saunders

Ps: Hvis du ikke fortælle os dit design, vi vil sende til dig, som det første foto!

Nappa Ægte Læder Rattet Dækning for Chevrolet Cruze 2009-2014 Aveo 2011-2014 Holden Cruze 2010

Materiale: ægte læder Nappa

1. Funktioner: Valg af naturlige første lag af små kvæg læder , sikkerhed, non-slip, for at beskytte den oprindelige bil, åndbar, fire konstant temperatur. Den ægte Nappa læder er forskellige fra microfiber læder.

2. Vi accepterer for personlig brugerdefineret , bedes du fortælle os dit design og ideer. bemærk venligst dine specifikke bilmodeller af bilen, før du afgiver ordren, samt note læder/skind farve, linje, søm farve, om der er behov for boring/huller/perforeret, om der er behov for markør på 12 klokken. Hvis du ikke fortælle os dit design, vi vil sende dig det element, som det første billede design.

3. Ovenstående størrelse for manuel fliser måling, på grund af personlige måleteknik er forskellige, kan der være 1-3 cm fejl af det fysiske.

4. Produkt detaljer side af billedets størrelse vil der være nogle fejl mellem den faktiske størrelse. Det er privat bil, som betyder, at den specifikke størrelse er baseret på den bil model.

Bemærk: Vores cover passer til din bil hjulsstyring med original læder. Så du behøver ikke at fjerne den oprindelige læder, kan du lige installere vores dækning.

Hvis din bil rattet ikke har original læder, pls efterlade en besked til os, når du afgiver ordren.

Et helt stykke læder er skrællet fra kvæg, blødhed af forskellige dele er forskellige, det mave-læder er et af de mest bløde, så vil der være nogle små rynke på coveret, men når du strammer dække disse små rynke vil forsvinde, kun ægte læder kan vises dette fænomen, hvis du sind, bedes du afgive ordren med forsigtighed.

!!! Hvis du har enhver problem for ordren. Vær venlig at kontakte os først med nogen tøven, før du efterlade os en tilbagemelding. Vi vil svare dig og løse problemet for dig så hurtigt som muligt, indtil du er tilfreds!

"Opvarmet" er vores brand, så rattet dækker ikke kan varme.

Emne Diameter 1.62inch
Materiale 1 Ægte Læder
Item Bredde 0.33inch
Funktion Den farve vandt't fade for lang tid
Element Type Tampa gøre volante gøre carro
Item Højde 0.02inch
Farve Navn Sort stich, Zift stich, Brun stich, Crescent hvid stich, Blå stich, Red stich, Gul stich, Orange stich, Hvid stich, Brugerdefineret
Funktion 1 Fletning på rattet
Kunden gruppe Bilist
Navn 1 Cubierta del volante del coche
Model Navn for Chevrolet Cruze 2009-2014 Aveo 2011-2014 Holden Cruze 2010
Item Længde 3.25inch
Mærke OPVARMET
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Element Vægt 0.25kg
Materiale Type Øverste Lag Læder
Specielle Funktioner Holdbar i brug
Materiale Nappa
Pakke Størrelse 20cm x 14cm x 7cm (7.87in x 5.51in x 2.76in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer