Nyhed Reduced price!
Szjinao Mærke 925 Sterling Sølv Blomster Halskæder & Vedhæng til Kvinder Peridot Stjerne Mønster tyrkisk Smykker Colar Gaver DG062

Szjinao Mærke 925 Sterling Sølv Blomster Halskæder & Vedhæng til Kvinder Peridot Stjerne Mønster tyrkisk Smykker Colar Gaver DG062

kr129.23

-28%

kr182.01

Ny vare

På lager

Tags: vedhæng mærke, vedhæng til kvinder, vedhæng til smykker, Billige vedhæng mærke, Høj Kvalitet vedhæng til kvinder, Kina vedhæng til smykker Leverandører.

Højtideligt Løfte * Vores salg af ren sølv-produkter med det samme som det faktiske indhold af mark over side . Hvis det findes køb af ikke-forpligtelse til kvaliteten af det indhold af sølv på produkter ,til kun at udstede de relevante nationale inspektionsrapport, kan du klage til vores shop,og gælder for 10 gange erstatning. Hvis du ønsker at identificere sølv indhold, være sikker på at finde den myndighed, der af de nationale professionelle institutioner, ikke fri for at finde ikke-professionelle, institutioner eller enkeltpersoner til at gætte.

Szjinao Mærke 925 Sterling Sølv Blomster Halskæder & Vedhæng til Kvinder Peridot Stjerne Mønster tyrkisk Smykker Colar Gaver DG062 Specifikation: - produktionsselskab : Szjinao - Vare Nr. : DG062 - i fremstillingslandet : ShenZhen - Navn : Vedhæng Stil : Vintage

- Technics: Håndlavet

Metal : 925 Sterling Sølv - Metal Farve (Belægning) : Antik Sølv

- Den Vigtigste Sten : Oprettet Peridot

- Den vigtigste Sten Farve : Lys Grøn - Perle Størrelse : 12 x 15 mm

- Funktioner: Høj kvalitet og Helt Nye > Virkelige objekt er mere smuk

Pakken indeholder: 1*1 stykke Vedhæng Tilfældig samhusning en smuk gaveæske (Sikkerhed, Emballagen Forsendelse)

Bemærk: ( Efter at vi har modtaget din betaling ordrer, hurtig levering inden for 48 timer ) nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, vi vil give dig et tilfredsstillende svar.

Hav en dejlig dag! ① Sølv Poshing Klud (Pris af $ 0.9/pc 'er ) ② Udsøgt Gave Box (Pris af $ 0.56/pc' er )

Bemærk venligst :Max Tilfældige Sendt,Det Billede er Kun Til Reference Hvorfor Købe "Obama Guld Smykker Co., LTD" 1 Vi er anerkendt globalt brand og smykker leder med over 100,0000 tilfredse kunder over hele verden. 2 Vores smykker er lavet med den højeste præcision og strengeste kvalitetskontrol.andre "mærker"eller"sælgere"bare købe og videresælge deres forhandlere endda gå så kopiere vores stil og præsentation. 3 Vi tilbyder den bedste værdi for dine penge. vores priser er rimelige, og ofte gange den laveste i industrien. 4 Vi har en ubegrænset forsyning af høj kvalitet stykker bliver tilføjet til vores butik dagligt. 5 Dine ordrer afsendes inden for 48 timer, mandag til fredag. 6 Alle Varer Gratis Forsendelse. Vi Støtter Drop-Shipping. 7 Vi er en ægte og pålidelig smykker fabrik. 8 Husk, hvis det er ikke er Obama Guld Smykker Co.,LTD, det er ikke værd at købe!

Hvad er 925 Sterling Sølv ?

Rent sølv er 100% fint sølv, Det er meget blødt. Nemt omformes og beskadiget, så det er ofte kombineret med andre metaller for at skabe en mere holdbar smykker. De mest populære sølv smykker er sterling sølv, som består af 92.5 % sølv og 7.5 % kobber.

Stil Årgang
Mærke szjinao
vedhæng til kvinder Bens Indstilling
Vigtigste Sten Crystal
Sharma charms Lys Grøn
Parfume & Kvinder Peridot
Metal Stempel 925 Sterling
Oprindelsessted GuangDong, Kina (Hovedlandet)
Form\mønster Geometriske
Fabrikken Engros sten og krystaller
Metaller Type Sølv
Smykker Vigtigste Materiale halskæde kvinder
Gældende Lejlighed Jul, Valentine's day, Fødselsdag, Bryllup, jubilæum fest
Den type af vedhæng sølv vedhæng
Model-Nummer DG062
Bøde eller Mode Fint
Side Sten Ingen
Vedhæng Type Slide
Element Type Vedhæng
100% håndlavet 925 sterling sølv vedhæng
Certifikat Type NGTC
Pakke Vægt 0.035kg (0.08lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 13cm x 14cm x 3cm (5.12in x 5.51in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer