Nyhed Reduced price!
GOOJODOQ Tilfældet For IPad Pro 9.7 PU Læder Magnetic Smart etui Blødt TPU Back 5 Figurer Slim taske til Ipad pro 9.7 Auto Sleep/Wake

GOOJODOQ Tilfældet For IPad Pro 9.7 PU Læder Magnetic Smart etui Blødt TPU Back 5 Figurer Slim taske til Ipad pro 9.7 Auto Sleep/Wake

kr53.88

-45%

kr98.02

Ny vare

På lager

Tags: etui til ipad, etui til ipad pro, smart sag, Billige tilfældet for ipad, Høj Kvalitet sagen til ipad pro, Kina smart sag Leverandører.

5 Figurer Smart Case Til IPad Pro 9.7" Soft TPU bag cover Slank PU Læder Magnetisk Cover til Ipad 7 ( Luft 3 ) Auto Sleep / Wake

Det er KUN egnet til iPad Pro 9.7 (Udgivelse i Marts 2016); Det passer ikke til iPad Pro 12.9(2015-Version) og de andre iPad tablets. Stilfuldt Design: 1.Fleksibel Kant (Blød kofanger) og TPU Sofe bagcoveret, der tilbyder bedre protektor for iPad ' s kant og back. 2.Lavet af de fineste PU Læder og Anti-Støv Microfiber at holde din Nye iPad ser stilfuld, mens beskyttede 3.Precision-cut-outs for fuld udnyttelse af enhedens funktionalitet med Auto Sleep / Wake funktion. 4.Front cover design til at omdanne den sag i en vandret stå, for at sikre, se media / skrive er komfortabel og nem

Pakken indeholder:

1 X taske til ipad pro 9.7" med opp taske

Bemærk:Hvis du vil have stor mængde af dette produkt,Bedes du kontrakt med os.Vi kan tillade sig et mere attraktive en Gros-pris!

Det tager normalt 20 - 60 arbejdsdage for de parceller, skib til Rusland via CPAM. Hvis du ikke kan vente, skal du vælge andre shipping metoder, eller ikke købe, fordi vi ikke kan styre levering hastighed.

Det tager tid for levering selskab til at behandle, så det er ikke muligt for os at spore pakken umiddelbart efter vi afleverer det til fragtmand.

Hvis du ønsker, at store mængder af dette produkt,Bedes du kontrakt med os.Vi kan tillade sig et mere attraktive en Gros-pris!

Vi vil sende pakken 1-2 arbejdsdage for dine ordrer.Det tager normalt 20 - 60 arbejdsdage for de parceller, skib til Rusland via CPAM. Hvis du ikke kan vente, skal du vælge andre shipping metoder, eller ikke købe, fordi vi ikke kan styre levering hastighed.Det tager tid for levering selskab til at behandle, så det er ikke muligt for os at spore pakken umiddelbart efter vi afleverer det til fragtmand. 1.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for eventuelle import skat, der kan pådrage sig.

2.Vi vil ikke være ansvarlig for punkt tab på grund af forkert eller ukendt adresse

Form af Salg

Vi accepterer Groendalspark.dk Spærrede som vores betalingsmetode.

Når du gøre betaling med Escrow, dine penge er indsat korrekt i din konto. Penge er kun frigivet til os, når du har bekræftet levering.Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os direkte.

1.Hvis du har spørgsmål under eller efter dit køb, er du velkommen til at efterlade os en besked, eller send os en e-Mail. Vi plejer at besvare alle kundernes spørgsmål inden for 1 arbejdsdag

2.E-mail-meddelelser sendes til købere, når varerne sendes.

3.Efter at have modtaget varen, bedes du venligst bekræfte modtagelsen ved at give feedback til os.

4.Hvis varen er som beskrevet og er i god stand, og den shipping tid frame er rimeligt, bedes du give os fem stjerner i de relevante områder. Hvis du har spørgsmål omkring dit køb, send os venligst en mail til kundeservice, før de forlader negativ feedback. Kommunikation kan hjælpe til at løse de fleste problemer. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Arbejdstid

9:30 --12:30, 13:30 --18:30, mandag til fredag

9:30 --12:30 AM lørdag

1.Ved at læse denne liste for at få en grundig forståelse af elementet, specifikationer, kompatibilitet, pris-og leveringsvilkår, før du placerer en ordre. Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os.

2.Feedback er meget vigtig for os. Vi stræber efter at give størst mulig tilfredshed for vores kunder. Men selv med de strengeste kvalitetskontrol, der opstår problemer, nogle gange under transport eller håndtering. Vi pakker vores produkter med omhu og er ikke ansvarlig for fysiske skader/tab under forsendelsen. Du forsikre din konto, hvis du ønsker beskyttelse mod shipping tab. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp, venligst kontakt os inden de forlader en negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

mobiltelefon sport armbind mobiltelefon indehaveren sport armbind sport telefonen tilfælde tasker

Pakke No
Dækning 5 figurer magnetisk Cover
Mønster Type Solid
For IPad Model iPad Pro-9,7 tommer
Stil Mode
Materiale silicium
Type Folde Folio Case
Model-Nummer ipad 9.7 pro
Model Kompatibilitet Rose guld case for ipad 7 ( Luft 3 )
Længde 17cm
Mærke GOOJODOQ
Ansøgning Til Bærbar Computer 9.7"
Kompatible Mærker For Apple iPad
Funktion Vandtæt,Drop modstand,Stødsikkert,Anti-Støv
Sag TPU Blød Sag Tilbage
Bredde 24cm
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 3cm x 2cm x 5cm (1.18in x 0.79in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer