Nyhed Reduced price!
Gratis Forsendelse Smykker Polermaskine 3kg Rotary Tørretumbler Tørretumbler Polermaskine 1pc/masse

Gratis Forsendelse Smykker Polermaskine 3kg Rotary Tørretumbler Tørretumbler Polermaskine 1pc/masse

kr559.02

-24%

kr735.57

Ny vare

På lager

Tags: smykker polermaskine, rotary tumbler, smykker polering, Billige smykker polermaskine, Høj Kvalitet roterende tumbler, Kina smykker polering Leverandører.

Bemærk: Hvis dit land ikke i gratis fragt område, bedes du venligst kontakte os for at ændre priser, når du placerer en ordre. Vi vil calcalate ret forsendelses omkostninger for dig. Hvis dit område er et fjerntliggende område, prisen omfatter ikke fjerntliggende område afgifter, så vi kan vælge de andre forsendelsesmuligheder. Tak skal du have.

maskine omfatter ikke hvidt pulver , rederiet ikke accep nogen podwer.

Primære Parametre: Spænding: 220V, Kapacitet: 3 kg, Tromme Dimension: 145*150mm, Dimension: 230*180*240mm, Vægt: 5 kg, emballagestørrelse: 280*250*200 mm.

Der er specielt designet til fast tid tumbling (0-60 minutter) Auto-reverse funktion giver mulighed for grundig tumbling.smykker kan blive poleret med god pleje.

Sikkerhedsanvisninger:

Før du bruger din maskine, skal du læse alle sikkerhedsanvisninger. De er til din beskyttelse, og de bør altid have lov til at reducere risikoen for personskade eller skade på værktøjet.

Betjen aldrig maskinen under en mærkbar effekt fald. Sluk maskinen, og brug ikke unitl magt er fuldt restaureret.

Den magnetiske disk, der rent faktisk slår benene består af mange stærke magneter, der netop er placeret i et støbt disk. Vekslende polaritet er i konstant forandring, og giver derved mulighed for medierne til at bevæge sig frit i en flydende opløsning, der er i konstant forandring sin make-up. Dette kombineret med centrifugal kraft, der giver mulighed for super rolig og hurtige cykler tid til at udføre et utal af applikationer.

Produkt billeder:

Smykker, Værktøj Og Udstyr Type Roterende Værktøj & Tilbehør
Element Vægt 5kg
Element Type Smykker, Værktøj Og Udstyr
Pakke Størrelse 35cm x 35cm x 35cm (13.78in x 13.78in x 13.78in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 5.0kg (11.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer