Nyhed Reduced price!
Nye Super AHD Kamera HD 4MP Overvågning Udendørs Indendørs Vandtæt 6* Array infrarøde Sikkerhed Kamera System Med Beslag

Nye Super AHD Kamera HD 4MP Overvågning Udendørs Indendørs Vandtæt 6* Array infrarøde Sikkerhed Kamera System Med Beslag

kr176.37

-26%

kr238.34

Ny vare

På lager

Tags: kamera system, sikkerhed kamera, infrarød overvågningskamera, Billige kamera system, Høj Kvalitet, sikkerhed kamera, Kina infrarød overvågningskamera Leverandører.

Hvad er AHD?

AHD (Analog High Definition) er en nyudviklet løsning til overførsel af full HD digital video i et overvågningssystem. Det centrale begreb AHD er at levere high definition video ved hjælp af digitalt TV (DTV) transmission. Med AHD, high definition digital video kan overføres nemt via coax-kabler, snoede par, eller blot i luften. Flere 1080p30 og 1080p60 video-streams kan nemt overføres med AHD over en enkelt 5C2V/RG6-kabel på op til en længde på 1000 meter uden nogen repeater ( Op til 500 meter i tilfælde af 3C2V/RG59 ).

I en verden af analoge TV, composite video-baseband signal (CVBS) er de mest almindeligt anvendte signal format. Dens popularitet, brugervenlighed og robusthed har gjort det til en integreret del af vores liv. CVBS er i virkeligheden en de facto-signal af standard-analog videoovervågning. Som vi farvel til de analoge TV med verdensomspændende analog switch-off (ASO) og videre til en alder af digital TV, digitale teknologier, såsom DVB-T, ISDB-T, og ATSC, blev populære og uundværlige meget gerne CVBS i den analoge tidsalder. AHD udnytter den ekstremt robuste AV transmission evne til DTV til nemt og problemfrit at opgradere en analog tv-overvågning system til digital fuld HD. Det forventes, AHD at blive en de facto standard for digital video-overvågning systemer i fremtiden.

Funktioner:

Vedtage Seneste Suer 4MP 1/3"CMOS(OV4689+NVP2475H),high performance NVP2475H DSP, Nå at 4MP HD-Opløsning

Ved hjælp af high performance sensor, billedet er klart, delikat og high performance sensor, billedet er klart, delikat;

Understøtter IR-CUT dobbelt filter skift, dag og nat, for at opnå kontrol, farven er ikke delvis farve forvrængning;

Analog HD 4MP@AHD video output;

Transmission distance 500 meter;

Understøtter automatisk elektronisk lukker funktion, at tilpasse sig til forskellige overvågning af miljøet;

Millioner pixel HD video transmission af lave omkostninger, lang afstand, ingen forsinkelse, høj effektivitet, anti-jamming og let at anvende;

Nem installation og drift, som samme som analoge CCTV-system

Mere acceptabel, lavere pris end analoge mediebevågenhed system

INGEN Forsinkelse, Real-time Visning

Specifikation Beslutning Spuer HD 4MP 2688*1520 Vigtigste Chip

Høj ydeevne

NVP2475H processor Billede Sensor 1/3" Sony OV4689 Effektive Pixel

PAL : 2688*1520@25fps

NTSC :2688*1520@30fps Signal System PAL/NTSC Video Standard Følge AHD og CVBS Standard Video Output 1CH AHD HD/CVBS Standard Memory Output(Omskifter) Antal Transmission Afstand Fælles 75-3 Kabel kan være op til 500m HD 3MP Objektiv størrelse 4 mm/6mm/8mm Standard:6mm (Hvis der er behov for at erstatte andre linse,Bedes du give mig en besked i rækkefølgen ) minimumbelysning 0.001 LUX/F1.2(Led) IR-CUT, Auto-switch LED 6STK Array led IR Afstand 20-50 Meter Lukkertid 4/25s-1/45-del,000 s BLC Off/Lav/Medium/Høj/Højeste Hvid Balance, Auto Hvid Balance HLC Spport arbejdstemperatur -45°C~55°C Strømforsyning DC12V Boliger Materiale Metal IP-Klasse IP66

vigtige Bemærkninger:

1>>Det er Super AHD 4MP Kamera ,Arbejde, der Skal bruge 4MP optageformat AHD DVR , Hvis INGEN BRUGER 4MP Optage AHD DVR, 4MP AHD Kameraet Ikke Fungerer .

2>>Du Kan ikke bruge "AHD-H-System 1080P","1080N System" og "720P AHD-M-System" Record AHD DVR eller Fælles DVR ,4MP AHD Kamera, er det Ikke til at Fungere!!!

3>>4MP AHD Kamera Arbejde Kan kun bruge 4MP eller 5MP Optage AHD DVR!!!

Hvis du har brug for 4MP Optage AHD DVR, skal du Klikke købe følger:

AHD Kamera Arbejde Forbindelse Diagram:

Fordel Funktioner i LED-ARRAY Kamera:

(1)- LED Vinkel:I markedet,for det meste Led vinkel på 8°-30°,derfor er det som at stråle af lommelygte,MVTEAM Led-array med vinkel på 8°-120°,Kan lyse hele rummet jævnt.

(2)- Høj Lysstyrke,Lang Rækkevidde:En Led-Optisk udgang er 5-15 mw,mens en LED-Array kan er lysstyrken af 200pcs Led har således en lang række IR afstand.

(3)- Lang Levetid:LED-Array ' s levetid er 5-10 gange for konventionel led,så beregne, efter 7-8 timer om dagen,LED-Array kan bruge omkring 4-5 år.

(4)- Høj Kvalitet:LED-Array ' s kvalitet er Militære kvalitet, som er højere end branchens kvalitet,har en bedre kvalitet end kommercielle grade Led.Under korrekt anvendelse.LED-Array vil ikke skade.

Vi er Kina Professionel Produktion ASECAM CCTV-Producent i Groendalspark.dk Åbne Butikken Mere end 5 År Top Mærke ! Venligst Forlade Positive Tilbagemeldinger alle 5 Stjerner ,hvis du er Tilfreds Med Vores produkter og Tjenester. Vi er altid glade for at hjælpe dig:Vi tester alle produkter grundigt, før vi sender.Men Hvis du stadig har problemer, er vores tvivl, tøv ikke med at kontakte os!! Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.

**** Vi ønsker at hjælpe vores kunder *****

Men hvis køber åben konflikt eller forlade den negative feedback, uden at kontakte os i forvejen, vil vi ikke give god service efter salg, og køberne vil blive sat på den sorte liste.

For svindlere vi vil give alle de beviser og indberette dem til Groendalspark.dk, hvilket vil resultere i købers suspenderet eller opsagt konto. Alle lande har forskellige regler, kontroller, at produktet ikke har nogen begrænsninger i dit land, før du køber det. Købere er ansvarlig, hvis produktet er returneret eller hold af købere brugerdefineret for begrænsninger årsager. Hvis produktet har brug for noget særligt dokument i dit land eller har brug for at være beskrive med en bestemt værdi, skal du kræver i det forhånd. Dokumenter, såsom faktura osv., vil ikke blive sendt med pakke medmindre, at det var, som kræves af køber. Produkt prisen omfatter ikke import-skatter og afgifter eller eventuelle ekstra gebyr. Køber er ansvarlig for at klare skik og betale gebyr, hvis det er opkrævet af købers land.Men vi kan hjælpe købere med at levere produktet faktura eller andre dokumenter og oplysninger, der købere nødt til at klare det tilpasset, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du har brug for at købe flere varer, men prisen er ikke meget billige, eller ikke lige kan finde i vores shop, bedes du kontakte os! Vores produkter er direkte fra fabrikken, der er intet midt mand, ingen høj markup, så vi kan levere kvalitet elementer endnu meget konkurrencedygtig pris. Vi er 100% Fabrikken,har Flere Nye Produkter,HD IP-Kamera,HD-AHD Kamera ,CCTV-System Kit, AHD DVR og NVR,så du kan Vælge,at Klikke på dette link:

Strømforbrug(W) 12V2A
Strømforsyning DC 12V, 2A (IKKE inkluderet Power)
4MP HD IR-CUT Auto-Switch
Netværk Brugerflade Ingen
Sensor Mærke Sony
Installation Integreret
Specielle Funktioner Vandtæt / Vejrbestandig
Forbindelse Lukkede System/CCTV Kabelforbundet
Understøttede Operativsystemer No
Støjreduktion 2D DNR
Model-Nummer AS62SH4
Chipset NVP2475+OV4689
High Definition 4.0 Megapixel
Sensor CMOS
Farve Hvid
Materiale Aluminium-legering Metal
Teknologi Infrarød
Signal-System PAL/NTSC
Vandtæt Niveau IP66
sikkerhed kamera Ja
Type AHD Kamera
Vægbeslag side
Stil Bullet Kamera
Mærke ASECAM
OSD NO
Super 4MP Opløsning 2688(H)x1520(V)
Minimum Belysning(Lux) 0.1 Lux@(F1.2,AGC PÅ)
Sensor Størrelse Super AHD 4MP
Linse (mm) 4mm,6mm,8mm
Pakke Størrelse 22cm x 12cm x 11cm (8.66in x 4.72in x 4.33in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.33kg (0.73lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer