Nyhed Reduced price!
Gratis shipping engros i høj kvalitet, naturlige 5 m strudsefjer dekorative Bånd 3-4 tommer / 8-10 cm Bredde

Gratis shipping engros i høj kvalitet, naturlige 5 m strudsefjer dekorative Bånd 3-4 tommer / 8-10 cm Bredde

kr85.39

-16%

kr102.87

Ny vare

På lager

Tags: strudsefjer bånd, fjer bånd, Strudsefjer, Billige strudsefjer bånd, Høj Kvalitet fjer bånd, Kina strudsefjer Leverandører.

olor:Se billede (valgfri)

Materiale: strudsefjer bånd

betingelserne:Nye farvning

Antal: 5yards en pakke

Fjer: 3-4 tommer (8-10 cm)

konvertering: 1inch = 2.54 cm eller 1inch = 25,4 mm

2.Den virkelige farve måske har .en lille forskel fra det billede, viste, at på grund af den computer, skærm,lys og kamera og fjer farvning tme,håber du kan forstå!

Vi vil levere den bedste kvalitet produkter, til de gæster, bare at se frem til den næste mulighed for samarbejde, Vores mål er at gøre længe, bussiness med dig. Vi garanterer, at vores produkter vil opfylde følgende generelle kvalitetskrav: Præcise Oplysninger og Beskrivelser Vi leverer produkter, der er funktioner og specifikationer er i overensstemmelse med de beskrivelser og emballage. Vende tilbage Beskrivelse Vi er glade for at udveksle positive feedbacks. Bedes forlade os alle positive tilbagemeldinger, og alle "5 Star" ratings, vi vil gøre det samme for dig. Vær venlig ikke at efterlade os en eventuel negativ eller neutral feedback, før du kontakter os for at løse problemet. Det vandt 't hjælpe dig med at løse problemet hurtigere, ved at give negativ feedback, Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, så kontakt mig venligst eller efterlade en mail for at fortælle os, vores professionelle kundeservice til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer . Årsager til bid fra min butik, 1. Vi er meget fleksible og forstår behovet for at passe på vores kunder 2. alle kunder vil få den bedste service fra os til enhver tid. 3. hvis varen er ikke det samme, som vi sælger, er en 100% love med 100% refusion til dig

Mærke YY-tesco
Materiale Strudsefjer
Model-Nummer A2110
Mønster Farvet
Pakke Størrelse 35cm x 15cm x 10cm (13.78in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type masse (5 Meter/masse)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer