Nyhed Reduced price!
FeelinGirl Mave Bæltet i Taljen Træner Forbrænde Fedt Tab Vægt Bæltet For Kvinder Organ Shaperen Postpartum faja reductora cinturilla -B

FeelinGirl Mave Bæltet i Taljen Træner Forbrænde Fedt Tab Vægt Bæltet For Kvinder Organ Shaperen Postpartum faja reductora cinturilla -B

kr79.63

-20%

kr100.78

Ny vare

På lager

Tags: mave bæltet, hofteholdere for kvinder, talje træner, Billige mave bæltet, Høj Kvalitet hofteholdere for kvinder, Kina talje træner Leverandører.

venligst bemærk: Vi har en Fabrik Salg Direkte !!! Så vi garanterer den højeste kvalitet og laveste pris blandt alle sælgere.

Og vi kan sende ePacket til mange lande, leveringstiden er 10-25 dage normalt

hvis du er intered i dropshipping,du kan gøre eller ethvert andet problem,pls velkommen til at fortælle mig

Om Produktet

Funktioner

•FeelinGirl korsetter til at gøre dig charmerende og smukke

•Høj kvalitet undertøj vil gøre dig føles blød og behagelig at have på

•Nem at sætte på og tage af med hook & eye lukning

•Stål ben vedtagelsen har stor støtte, og løft op

Type:Neopren bælte

Størrelse: S---2XL lboned talje træner

Farve:Sort Blå Pink Azure Gul talje træner

Køn:Kvinder talje træner

Pakken Indeholder:1 Stykke Bælte

Materiale:Neopren

Produkt Navn: Neopren Slankende Sports Bælte I Taljen Trimmer Motion Bælte Brænde Fat I Sauna For At Svede Tab Vægt Sport Bælte Til Mænd/Kvinder -1

Hvad har Vi

Om Størrelse

Venligst Bemærk: Hvis du ikke er sikker på om størrelse du skal vælge ,kan du kontakte os, før du afgiver en ordre

Om Forsendelse

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende de elementer, asap når din betaling er gennemført.

Vi Garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Garanti & Vedligeholdelse

Købere kan anmode om en udskiftning inden for 7 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Om Os

Om Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Farve Stil Naturlig Farve
Element Type Fræser
Stof Type Klædes
Shapewear Talje Cinchers
Køn Kvinder Mænd
Størrelse S, M, L, XL, XXL
Tykkelse Standard
Kontrol Niveau Virksomhed
Dekoration Ingen
Oprindelsessted Fujian, Kina (Hovedlandet)
Drop Skib Ja
Mærke FeelinGirl
Stil Neopren Talje Cincher
Model-Nummer Fire tusinde, syv hundrede og fjorten
Størrelsen Af Kvinder Corset S M L XL XXL
Materiale neopren
Pakke Størrelse 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer