Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse ! 77T/195Mesh-55um diameter-65inch(165cm bredde) -50mts Udskrivning Mesh med høj kvalitet

Gratis forsendelse ! 77T/195Mesh-55um diameter-65inch(165cm bredde) -50mts Udskrivning Mesh med høj kvalitet

kr1 036.01

Ny vare

På lager

Tags: Mesh, Billige mesh, Gratis forsendelse ! 77T/195Mesh 55um diameter 65inch(165cm bredde) 50mts Udskrivning Mesh med høj kvalitet.

Området serigrafi Mesh-SPECIFIKATIONER og Funktioner:

1: Mesh Count:77T(195mesh)

2: Materiale: 100% polyester

3: Elasticitet: Høj

4: Farve: hvid

5: Bredde: 65inch/165 cm

6: Høj luftgennemtrængelighed

7: Fremragende dimensionel stabilitet

8: varmebestandigt & slidstærk

9: Lav forlængelse og høj styrke

VORES FABRIK INDLEDNING :

Shenzhen Felt Import&Export Co.Ltd er beliggende i Shenzhen, Guangdong, som er en filial af Qianghua Mesh Co. Anhui Qianghua Mesh Co., Ltd er en af fabrikanten specialiseret i skærmen mesh, har ingen import&eksport til højre, der er etableret i 2005years...indtil 2013years, begyndte vi at gøre den udenlandske virksomhed, en anden, vores kinesiske kunder næsten fra guangzhou og shenzhen, så endelig havde vi et kontor i shenzhen"shenzhen felt import&export co.ltd. Vi har rige erfaringer med produktion, vores virksomhed med speciale i produktion af forskellige former for trykning og farvning, trykning KHO, JP, DF, DFP, DPP, industriel filtrering, fødevarer, kemisk industri, papirfremstilling, miljøbeskyttelse, såsom nylon, polyester stamceller netværk, spiral, netto, netto, alle former for ren bomuld, polyester, polyamid, polypropylen filterdug, ikke-vævet stof, såsom akupunktur, produkter er meget udbredt i tekstiltryk og farvning, trykning, keramik, glas, farve papir udskrivning, reklame, reklame, kunst og kunsthåndværk, fødevarer, medicin, filtrering, tøjet trykning og andre brancher. Med sin høje kvalitet og fordelagtige priser at vinde anerkendelse i den brede masser af kunder.

I de seneste år, og vores firma har indført nye maskiner og nyt udstyr, og aktivt udvikle høj kvalitet serigrafi af nye materialer og nye produkter som mål, at en mere professionelle, mere af høj kvalitet, nye produkter og lavere priser til at tilpasse sig udviklingen af nationale og internationale marked, der er dedikeret til at levere kvalitetsprodukter og service til kunder over hele landet.

Kundernes behov er vores stræben, er altid i udvikling af virksomhedens filosofi, som virksomheden er baseret på den efterspørgsel, konkurrence, ofte med hurtig produktudvikling styrke, teknisk stærk kraft, vareparti, produkt kvalitet, egenskaber af den korte leveringstid. Virksomheden med det formål at udvikle og produktets kvalitet, vi vil bruge first-class produkter, førsteklasses service med alle kunde loyalt samarbejde, skabe genial !!!

Og i henhold til brugerens behov på ethvert tidspunkt, hvor produktionen af forskellige specifikationer skærm mesh klud, til specielle behov.

SHANGHAI FELT SERIGRAFI MESH PROGRAMMER:

PAKNING DETALJER:

1: for det Første, rulle-i-rulle, så i PVC taske;

2: Kasse med vandtæt sailcloth

3: Velkommen:dit brand, og de målere, der kan udskrives på kanten af mesh

4: Velkommen: din shiiping mærke kan være trykt på karton overflade

LEVERINGSMETODER:

VORES SERVICE:

FAQ ( Ofte Stillede Spørgsmål ) :

KONTAKT OS:

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, at vi sammen kan drøfte godt, vi vil gøre deres bedste for at tilfredsstille dig...Tak ! ! !

Bruger Udskrivning
Mærke XINLANISNOW
Skærmen Netmateriale Polyester
Type Dør Og Vindue Skærme
Enhed Type masse (50 Meter/masse)
Pakke Størrelse 50cm x 30cm x 20cm (19.69in x 11.81in x 7.87in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer