Nyhed Reduced price!
Dekorativ Blomst Pige Kjole Guld Pynt Formelle Christmas Ball Operationskitler Solid Pearl Lynlås Festspil Kjoler til Piger Glitz 0-12 År

Dekorativ Blomst Pige Kjole Guld Pynt Formelle Christmas Ball Operationskitler Solid Pearl Lynlås Festspil Kjoler til Piger Glitz 0-12 År

kr314.05

-53%

kr668.20

Ny vare

På lager

Tags: piger dress, piger dress guld, kjoler til piger, Billige piger dress, Høj Kvalitet piger dress guld, Kina kjoler for piger Leverandører.

I de fleste af tid, dine kjoler vil være færdig i ca 5-10 dage. dage.

Normal, vil vi sende dine kjoler gennem China post, luftpost, ePacket, DHL, Aramex. Hvis du har nogen særlige requirment for shipping, så lad mig det vide, når din ordre dine kjoler.

DHL: 3-7 dage til levering;

Epacket: 10-20 arbejdsdage;

Aramex: 5-8 dage til levering, Kina post Air Mail kan ikke garantere, om det

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) forsigtigt, når du placerer ordren. Og vi vil bekræfte din ordre i 12 timer. Husk at tjekke din ordre, når du bestiller dem.

Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og atisfactory beslutning, som, pengene tilbage eller bytte en anden ny konto for dig.

Vær venlig at kontakte os for den vende tilbage på første inden for 72 timer efter modtagelsen af varen.

Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt. Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion.

Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole! Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.

Det er et krav, at vare-eller kjoler bør returneres til os inden 15 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

Annuller & Udveksling & Politik For Tilbagesendelse

@Annullere Politik: Købere er lov til at annullere ordrer inden for 3 dage efter placering af ordre og er berettiget til at få fuld betaling; Når tid er over 3 dage, vi er ked af, at vi ikke kan blive enige med købere' annullerer anmodningen, fordi den kjoler har været i gang allerede, og alt er for sent, selvom vi ikke har sendt varer ud, så du forstår;

@Exchange Politik: Alle varer efter din bestilling, så hvis du ønsker at bytte størrelse eller farve efter du har modtaget den pakke, du er nødt til at opkræve gebyr for returnering, reshipping; også, bedes du kontakte os asap;

@Returret:

1. Alle returforsendelser skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør. Mænd lavet fejl er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

2, Købere er berettiget til at returnere varer fra vores butik, men køberne er nødt til at opkræve de vender tilbage shipping gebyr af sig selv, undtagen for defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer, defekte varer, men omfatter ikke 10% lighed forskel elementer, eller lidt farve forskel elementer, samt forberedt 1inch størrelse fejl;

3. Kun når vi modtager produkter fra købere, vil vi refundere køberne betaling af varer selv, herunder ikke betalt ekstra shipping gebyr;

4. Hvis en køber ønsker at returnere varer, bedes du kontakte os asap inden for 7 dage fra levering af pakken, ellers kan vi ikke acceptere returnering anmodning, bedes du forstår;

Om Skat:

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i posterne " pris eller forsendelses omkostninger. Disse afgifter er ikke sælgers ansvar. Normalt skriver vi en lav pris for at undgå told for dig, men i visse lande er meget strikse med dette. Så skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at høre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før byde /købe.

Forsendelse Luftfartsselskaber:

1. Kjole kunne være færdig i 10-25 dage. I løbet af de særlige ferie ligesom Kinesisk Festival Ferie, National Helligdag, sagsbehandlingstiden vil være lidt længere.

2. Den shipping tid er baseret på forsendelse af luftfartsselskaber køberne vælger. Det vil tage 5-10 arbejdsdage for ca DHL, UPS, FEDEX, og 7-15 arbejdsdage for EMS, TNT.

3. Vores Gratis forsendelse refererer til Kina Post, der er Registreret Air Mail & E-pakke &CNE Internationale Hurtig;

Silhuet Bolden Kjole
Stil Formel
Kid OS Size 2T, 3T, 4T, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Køn Piger
Farve Creme
Mønster Type Solid
Lejlighed Jul,festspil,prom,fødselsdag,bryllup,konfirmation
Med indbygget Bh No
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Kjoler Længde Ankel-Længde
kjole længde Floor Længde
Stof Satin,Blonder
Navn På Afdeling Børn
Back Design Lynlås
Dekoration Blonder
Ærme Stil Cape Ærmer
Mærke Abaowedding
Materiale Voile,Hyldest Silke,Bomuld,Garn,Satin,Blonder
Model-Nummer dc-004
Ærme Længde(cm) Kort
Alder 0-12 år
er tilpasset Ja
Krave Besætning Hals
Forskønnelse pearl,applikationsbroderi
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer