Nyhed Reduced price!
Prossional dykning maske for nærsynet dykkere og snorker optisk linse dykkermaske hærdet glas nærsynethed linse dykker maske til voksne

Prossional dykning maske for nærsynet dykkere og snorker optisk linse dykkermaske hærdet glas nærsynethed linse dykker maske til voksne

kr95.82

-7%

kr104.15

Ny vare

På lager

Tags: dykning maske, dykkermaske, hærdet glas maske, Billige dykning maske, Høj Kvalitet dykkermaske, Kina hærdet glas maske Leverandører.

Prossional dykning maske for nærsynet dykkere og snorkers, optisk linse dykkermaske, hærdet glas nærsynethed linse dykker maske til voksne.

Funktioner:

Ekstrem lav volumen dykning maske:

1.100% Brand nyt produkt,pls være tillid til, på med quaity.

2.Flydende silikone nederdel og et bælte,uden nogen lækager,Comfort fit næsten voksen ansigter.

3.PC-frame,holdbar og lav vægt.

4.Ultra clear temepred glas linse,sikkerhed for dykning og snorkling,nærsynethed linse til rådighed.

5.Ultra lav profil,aftensmad passer til fridykning,spearfishing,også passer til snorkling,dykning.

6.Farve: Sort Varm Bemærk: På masken kan acceptere kundetilpassede optiske linse.Pls gøre rådgive dioptrier hvert øje, mens rækkefølge. På anden måde,uden nogen meddelelser på dioptrier,vil vi sende den standard dykning maske(uden dioptrier linse) direkte. Også hvis det valgte nærsynethed linse,oprindelsen almindelig linse vil ikke sende toghter,hvis du har brug for oprindelsen glas linse,pls rådgive samtidig for,tak. Den nærsynethed linse dioptrier som følge,pls ifølge dit syn valgte den rigtige dioptrier.

-1.5, -2, -2.5, -3 , -3.5 , -4, -4.5, -5, -5.5, -6, -6.5, -7, -7.5, -8, -8.5, -9

Vi foreslår, ved at reducere 20 til 50 dioptrier fra din almindelige optiske briller dioptrier,da unerwater,den dioptrier kan affact af vand.

Pacakge: 1x dykning maske

Enkel PE pose,bubble taske til beskyttelse,ikke kommer med en retail box.

Dykning Maske detaljer:

Betaling:

1.Vi accepterer Alipay, T/T, WU.

2.Alle majoy kreditkort accepteres via sikker betaling processor ESCROW

Der er mange tidligere for betalingsmetoder, som du kan vælge jeg Groendalspark.dk. Vi foreslår, på ESCROW, og ved betaling med kreditkort, er også sikkert for os begge, fordi der vil være en normal procedure, omkring 24 timer for Groendalspark.dk på bekræfte, på dine kreditkortoplysninger, i løbet af denne tid, jeg i betragtning af sikkerhed for begge medindehaver, ved vi ikke må sende. Elementer vil blive sendt ud inden for 7 dage, når Groendalspark.dk har bekræftet betalingen til dig.

3.Prisen omfatter ikke forsikring og afgifter for import land Forsendelse:

1.Elementer vil blive sendt til din Groendalspark.dk profil-adresse, skal Du sikre, på din leveringsadresse er rettelser og tror. 2.Elementer vil blive sendt ud inden for 7 arbejdsdage fra modtagelse af betaling.

3.Ordrer leveres jeg standard af Kina Post Air Mail. om 10to35 arbejdsdage, til de fleste lande og områder.Til fjerne lande, vil det være meget simpel, er længere tid om at ankomme. Forstå venligst!

4.Ethvert problem, er du velkommen til at kontakte os, før du give en feedback, vi vil gøre vores bedste for på at løse det. Tak! Tilbagebetaling:

1.Jeg tilfælde af, at det produkt, du har modtaget, er et forkert et, skal du tage fotos og kontakte os inden for 7 dage. Vi vil sende dig en rettelser én.

2.Jeg tilfælde af, til du ikke er tilfreds med produktet, mens det er jeg gud stå, bedes du returnere den til os inden 30 dage, og køber betaler for tilbagevenden shipping gebyrer. Så vil Vi enten sende grave et nyt eller give spise penge tilbage.

3.Jeg tilfælde af, at det produkt, du har modtaget, var defekt, skal du kontakte os inden for 7 dage efter du har modtaget varen, kan vi enten give spise penge tilbage eller sende en erstatning til dig. Feedback:

1. Du tilfredshed er vores mål, og stor magt. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade en positiv feedback og 5 er blevet bygget efter, du får de produkter,tak og i høj grad sætte pris på hvis du kan anbefale til at spise venner, der måske interesseret.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter og service, så tøv ikke med-og du er velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for på at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice. Tak!

Opitical dykning maske til voksne Nærsynet dykkere og snorkers
Mopia linse dykning maske -1.5 til -9 dioptrier
Materialer af rammen PC
Mærke DEEPGEAR
Materialer af nederdel og rem Sort flydende silikone
Model-Nummer M23
Farve Black
Pakke Enkel OPP taske
Produkt Type Optisk Dykning Maske
Materialer af linse Hærdet glas linse
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer