Nyhed Reduced price!
Rusland 1 1/2 1839 MØNTER kopi gratis forsendelse.

Rusland 1 1/2 1839 MØNTER kopi gratis forsendelse.

kr9.81

-36%

kr15.33

Ny vare

På lager

Tags: forsendelse frimærker, coin flip, mønt form, Billig forsendelse frimærker, Høj Kvalitet coin flip, Kina mønt sortere Leverandører.

Betalingsbetingelser:

Vi accepterer kun Escrow .

Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow. Forsendelse:

1.Betingelser for Forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

2.Rederier:

Vi støtter overførsel af "China post", "EMS" ,

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. Reproduktioner, som sølv, Forgyldt - 90%, cooper. Den rigtige pris, til at gøre et Internet, kopier af cyber værd, så MØNTER.

Vellykket køb mine MØNTER, du kan modtage dine penge, vil jeg i tre hverdage transport MØNTER til din adresse , har brug for 25-30 dage til at komme, bedes du købere til at vente. Hvis du har brug for EMS transport, så kontakt mig! EMS omkring 10 dage til at ankomme. Ifølge møntens vægt til at bestemme EMS transport omkostninger. Efter modtagelse af MØNTER, MØNTER, hvis der er nogen skader, og problemer med kvaliteten, kan du vende tilbage MØNTER, da jeg modtog de MØNTER, jeg vil re-transport MØNTER.

År 1840 & Tidligere
teknik Støbning
Materiale Kobber
Mærke copycoins
Tema Mennesker
Regional Funktion Kina
Stil Antikke Efterligning
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.026kg (0.06lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 1cm (7.87in x 5.91in x 0.39in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer