Nyhed Reduced price!
Sølv Smykker, krystal Hund paw Stud Øreringe Dyr øreringe Til Kvinder

Sølv Smykker, krystal Hund paw Stud Øreringe Dyr øreringe Til Kvinder

kr13.98

-20%

kr17.66

Ny vare

På lager

Tags: dyr øreringe til kvinder, dyr øreringe, Stud Øreringe, Billige dyr øreringe til kvinder, Høj Kvalitet dyr øreringe, Kina stud øreringe Leverandører.

stjerne

Item

Sølv Smykker, krystal Hund paw Stud Øreringe Dyr øreringe Til Kvinder, Størrelse 14mm Vægt 4,5 g Materiale legering,krystal-Teknologi Raffineret og fremragende håndværk Pakke

1stk i et opp,ydre careton betalingsfrist SPÆRREDE Leveringstid indenfor 3 dage efter får din betaling Shipping måde DHL/UPS/EMS/FEDEX/TNT osv.

Betaling

1.Vi plejer at acceptere mange måder betaling

2.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du foretager en betaling.

3. Dine penge er sikre på Groendalspark.dk-konto,skal Du lave en bekræftelse på Groendalspark.dk og frigive pengene, når varerne er modtaget.

Sending

1. Vi sender alle vores varer i hele verden så hurtigt som muligt af EMS/DHL/UPS eller Hongkong Indlæg/China Post , shipping måde, vil afhænge af de samlede omkostninger.

2. Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol.

3. Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer. For at sikre, at du betaler mindst i skat, vi vil erklære, som "gave" eller"prøve" med lav værdifulde e

Tilbage

1. For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost. Vi vil behandle din retur anmodning i løbet af 2-5 dage efter vi har modtaget den returnerede vare.

2. Hvis varen er defekt, bedes du fortælle os straks, for udskiftning eller reparation. Hvis en udskiftning er ikke mulig, så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med de varer og vores service, Bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,vil Vi gerne gøre det samme for dig.

2. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback, vil Vi give dig den bedste service.

Bøde eller Mode Mode
Tilbage For At Finde Push-back
Element Type Øreringe
metal type
Mærke TREDJELANDE
Størrelse
Metaller Type Zink Legering
Materiale Metal
Stil
Køn
pige øreringe Mode Smykker 2017
dog øreringe paw Øreringe
Farve
dejlige øreringe søde øreringe
Ørering Type Stud Øreringe
Form\mønster Anlæg
Vægt
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 16cm x 8cm x 10cm (6.30in x 3.15in x 3.94in)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer