Nyhed Reduced price!
NOTOW 3D Klart Foran Titanium Legering Fuld Dækning Hærdet Glas Skærm Protektor Film Hud Beskyttende For iPhone 7 8/7plus 8plus

NOTOW 3D Klart Foran Titanium Legering Fuld Dækning Hærdet Glas Skærm Protektor Film Hud Beskyttende For iPhone 7 8/7plus 8plus

kr12.14

Ny vare

På lager

Tags: screen protector film, protector film, glas skærm, Billige screen protector film, Høj Kvalitet protector film, Kina glas skærm Leverandører.

NOTOW Nye 3D Klart Foran Titanium Legering Fuld Dækning Hærdet Glas Skærm Protektor Film Hud Beskyttende For iPhone 7 8/7plus 8Plus

Funktion:

100% helt nye og høj kvalitet

Specielt design-3D-overflade arc kant, perfekt pasform, omfattende beskyttelse

Forbedring af den eksisterende ulempe for Beskyttelse Film

9H Stærk Hårdhed Anti-Scratch: Verdens Bedste! Rigtig hærdet glas beskytter

Anti-Fingeraftryk, Baroleo fobiske, Overtrukket, eksplosionssikret

Ultra Slim Tykkelse, 0.26 mm tyk

Kontraherede design ,let at transportere og perfekt

Materiale: Titanium Legering + Hærdet Glas Skærm Film

Farve: Sort, Blå, Guld , Rose Rød, guld,Sølv

Kompatibel med:

For Apple iPhone7 8

For Apple iPhone7 plus 8plus

Pakken Indeholdt: 1 X Front Aluminium Hærdet Glas Skærm Protektor Fuld Dækning

1 X Rengøring Klud. 1 X Støv fjernelse af papir . (Farve og Model, som dit valg)

uaffjedret Fragt Hvis du vælger en gratis forsendelse, vil der ikke være nogen tracking oplysninger, som ikke kan være spor efter den parcel til venstre Kina. hvis du er færdig med sporing, skal du vælge "Groendalspark.dk Standard Levering", og tilføje penge til sporing.

BETALING INFO

Vi accepterer betaling med Ali Escrow . (VISA/MasterCard/Penge Booker/Western Union/ T. T)

FORSENDELSE INFO

For retail ordre , vil vi gøre forsendelse via Luftpost via Post i 3 hverdage efter, at din klare betaling. Hver ordre har tracking nummer. Den shipping tid er inden for 12 til 30 dage i de fleste lande.

For engros ordre , vil vi arrangere DHL eller EMS Internationale Hurtig overførsel til at overføre hver ordre. Den shipping tid er inden for 3 til 10 dage i de fleste lande.

For at gøre varen ankommer til dig på tid, kan du tilføje dit telefonnummer i din bestilling adresse . Vi kun skib på den arbejdsdag, fra mandag til lørdag, men vi ikke sender på søndag eller Kinesisk Ferie

SIGT SALG

Hver vare, vi sælger, er omhyggeligt inspiceret, før det er afsendt. Alle dine problemer vil blive beskæftige sig med i 2 dage fra den dato, du får de forskellige elementer.

Hvis den rækkefølge, du har modtaget en forsendelse?s defekt, bedes du e-mail os billeder af den defekte vare med det samme. Vi har brug for jer til at sende tilbage den defekte del, inden vi sender dig en erstatning. Efter vores bekræftelse, skal vi?ll send en erstatning til dig.

Hvis du ikke kan få stillingen efter 30 dage fra den dag, vi har sendt til dig, skal du kontakte os med det samme. Så snart vi bekræfter med vores shipping afd., vi?ll får en erstatning på vej til dig.

Ingen tilbagebetaling eller ombytning, vil blive accepteret efter 7 dage fra den dato, du modtager.

KUNDESERVICE

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os via trade manager, vi vil svare dig i løbet af 8 timer . Vores mål er at levere den bedste vare og god service over for hver køber, negativ eller neutral feedback feedback er ikke den bedste måde at løse problemet.

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, vi er altid bagud med dig og gør vores bedste for service for dig. Vi sætter stor pris på din Fem-Stjernede Positiv Feedback .

Pakke No
Kompatibel Telefon Brand Apple iPhone
Med Retail Pakke No
Materiale Foriphone7plus 8plus, For iphone7 8
Type Foran Film
Kant-til-kant Dækning Ja
Mærke NOTOW
Bruger mobiltelefon
Kompatible iPhone-Model iPhone 8,iPhone 7 plus,iPhone 8 Plus,iPhone 7
Pakke Vægt 0.12kg (0.26lb.)
Pakke Størrelse 18cm x 10cm x 2cm (7.09in x 3.94in x 0.79in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer