Nyhed Reduced price!
1 Sæt 4 Stykker Japan WiT WT-Serien Skruetrækkere Til Reparation af Kamera, MP3-MP4 iphone HUAWEI, Samsung osv. Mobile Værktøjer

1 Sæt 4 Stykker Japan WiT WT-Serien Skruetrækkere Til Reparation af Kamera, MP3-MP4 iphone HUAWEI, Samsung osv. Mobile Værktøjer

kr107.77

-4%

kr113.41

Ny vare

På lager

Tags: Skruetrækker Sæt, kamera reparation skruetrækker, skruetrækker sæt værktøj, Billige skruetrækker sæt, Høj Kvalitet kamera reparation skruetrækker, Kina skruetrækker sæt værktøj Leverandører.

Russiske købere bedes du angive dit fulde navn! Fulde navn er dit navn + faderens navn + efternavn.

Humor er en berømt mærke i Japan. Den skruetrækkere er lavet af connaught vanadium legeret stål, sin hårdhed HRC 58~61, dens liv er 3~5 gange af andre almindelige skruetrækker, det er et godt redskab til vedligeholdelse.

Bemærk! Denne enhed prisen er for et sæt med 4 stk skruetrækkere.

Alle billeder er rigtige billeder:

Bemærk om levering:

Den shipping tid til mange andre lande normalt er 10 - 45 arbejdsdage (Rusland 15 - 60 arbejdsdage, Brasilien 25-80 arbejdsdage ), undtagen helligdage.

Men som shipping-model, du vælger, Du har tillid til os. Vi vil vælge den bedste shipping model og sender varen inden for 2 dage (undtagen helligdage) efter bekræftet din betaling. Du vil modtage pakken i tide.

Du skal være ansvarlig for at betale told, told-og klart, told, hvis der er takster.

BEMÆRK:

EVENTUELLE SKADER I INSTALLATIONEN ER IKKE VORES ANSVAR, OG ER IKKE DÆKKET AF GARANTIEN. TJEK VENLIGST KOMPATIBILITET FØR KØB.

Feedback: Vi vil gøre vores bedste for at efterlade dig hurtig positiv feedback på at vise forståelse for dit køb. Hvis uanset af hvilken årsag der er problemer med vores vare eller vores service venligst gøre en indsats for at nå ud til os, så vi kan løse problemet for dig. Feedback er det vigtigste aktiv på Groendalspark.dk til en sælger, og vi stræber efter at have en perfekt feedback fra hver kunde. Så hvis noget ikke er til din smag, kan du give os en chance for at gøre tingene rigtigt.

Model-Nummer Humor WT-Serien
Størrelse 50*150mm
Materiale High carbon stål
Type Skruetrækker Sæt
Skrue Hoved Størrelse 0.8, 1.25, 1.5, 2.0 mm
Skrue Hoved Type Phillips,5-Punkt
Pakke Under 5Pcs
Funktioner Mini,Non-slip
Magnetisk Ja
Med Håndtag Eller Ikke Ja
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 19cm x 12cm x 5cm (7.48in x 4.72in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer