Nyhed Reduced price!
Victoriansk Gotisk Cosplay Nitte Steampunk Briller Briller Svejsning Punk

Victoriansk Gotisk Cosplay Nitte Steampunk Briller Briller Svejsning Punk

kr23.17

-21%

kr29.67

Ny vare

På lager

Tags: steampunk briller briller, steampunk beskyttelsesbriller, goggle briller, Billige steampunk briller briller, Høj Kvalitet steampunk beskyttelsesbriller, Kina goggle briller Leverandører.

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner: Fashionable og steampunk design, som giver en fantastisk og cool look, Fantastisk til at beskytte dine øjne mod flyvende partikler, støv og røg Et nødvendigt tilbehør til Steampunk ' s garderobe Kommer med elastik for pefect montering,og øjer på siderne bringer et fantastisk kig rammen lavet af høj kvalitet hårdt belagt plast,som gør en følelse af, at Det er nyttigt og holdbar i svejsning eller andre industrielle arbejde

Hvordan til At Beskytte Briller: 1, den ene hånd plukke bær vil ødelægge rammen om balance, der resulterer i deformation, foreslår, at du holde dine hænder væk fra templet sammen en retning parallel kinder bære. 2, når først komme til at bære off venstre tempel, ikke let at få rammen deformation. 3, at den foreslåede Skyl og tør med køkkenrulle glas vand, og tør derefter test ved hjælp af specielle briller klud, tør spejlet side har brug for at løfte den af den wire frame, og aftør forsigtigt objektivet, undgå overdreven kraft, der er forårsaget af rammen eller linse skade.

Specifikationer: Materiale:Plast,glas,elastik Størrelse: linse diameter 5,5 cm, 2,3 cm mellemrum næse Farve: Sort, Lyserød, Sølv, Kobber, Rød Kobber antal: 1 Pc Bemærk: 1.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling. pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak! 1 x Beskyttelsesbriller

Linse Bredde andre
Navn På Afdeling Voksen
Linser Materiale Plast
Linse Højde andre
Brillerne Type Solbriller
Stil Goggle
Køn Mænd
Model-Nummer D12515
Linser, Optiske Attribut Spejl
Ramme Materiale Plast
Element Type Briller
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Pakke Størrelse 38cm x 28cm x 5cm (14.96in x 11.02in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer