Nyhed Reduced price!
10.1-tommer touch-skærm Digitizer Til Irbis TW42 TW43 TW46 tablet PC Gratis fragt

10.1-tommer touch-skærm Digitizer Til Irbis TW42 TW43 TW46 tablet PC Gratis fragt

kr61.36

-9%

kr67.43

Ny vare

På lager

Tags: 10.1 tommer touch skærm, touch screen digitizer, tommer touch skærm, Billige 10, 1 tommer touch skærm, Høj Kvalitet touch screen digitizer, Kina tommer touch skærm Leverandører.

10.1-tommer touch-skærm Digitizer Til Irbis TW42 TW43 TW46 tablet PC Gratis fragt

Pakken indeholder: 1 x touch skærm

Kompatibel Model: For Irbis TW42 TW43 TW46

Særlige Bemærk: Du teste før normal installation.

Som den berøringsfølsomme skærm muligvis har forskellige stik kabel til den samme model. Du skal åbne dit skærmbillede, for at tjekke om dit kabel er den samme som på billedet. Forskellige produktions-partier. Produkt, del nummer og LOGO må ikke være i overensstemmelse med billedet. Vi kun garantere kompatibilitet Emballage:

Vi plejer at pakke vores produkter ved at antistatisk poser, boble poser, god kvalitet kartoner. Og vi lover her, hvis du får det dårligt på grund af dårlig pakke, vil det være 100% vores ansvar, og vi vil tage sig af det. Og som det viste sig for vores reponsibility, vil du få en 100% pengene tilbage, eller gratis udskiftning. Varm Tip: Fordi Kina POST, luftpost, er sikkerheden lav og lang tid for levering.Hvis din pakke er over 200usd eller har brug for det hurtigst muligt, kan du ikke vælge SG-post og Kina Post. Kontakt os, hvis du tror, shipping cost er forkert. Kvalitet og Garanti: for det Første, vi fik alle populære telefon bundkort, og alle relaterede test udstyr til at teste og sikre, at de er af god kvalitet, da vi ved, at hvis du får det dårligt, at der vil være vores problem. Vi giver garanti for alle de dele, vi sælger. Så længe det ikke er beskadiget eller brudt af dig, vil vi tilbyde gratis bytte.

Kompatible Mærker For Irbis
Model-Nummer TW42 TW43 TW46
Produkt Type Tabletten Touch-Panel
Mærke HengChu
Skærmstørrelse 10~13 Tommer
Skærm Type Kapacitiv Skærm
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer