Nyhed Reduced price!
Trænings-og udstyr til vægtløftning barbell tilbehør til vægtstang pole vægt plade plast spænde sikkerhed for ping

Trænings-og udstyr til vægtløftning barbell tilbehør til vægtstang pole vægt plade plast spænde sikkerhed for ping

kr883.98

Ny vare

På lager

Tags: barbell tilbehør, vægtløftning barbell, Fitness Udstyr, Billige barbell tilbehør, Høj Kvalitet vægtløftning barbell, Kina trænings-og Leverandører af udstyr.

start Pris: $7.81 Pris: $25.30 Pris: $46.27 Pris: $29.04 Pris: $8.39 Pris: $28.45

afslutning

Funktion: 100% brand nye. materiale:ABS. Kan anvendes i vægtstang med diameter 50mm. Et par spænder, om 340g.

Relaterede instruktion s :

Nedenfor detaljer til vores butik, kan være nyttige for dig.

-Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Størrelserne er belyst med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskel i størrelse er appoximately 0-2cm i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

-Farve Mismatch

Forskelle i farver kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund, osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en tilbagebetaling er muligt.

-Sending

1.Gratis forsendelse ordre vil blive afsendt fra Kina post air mail. Men hvis for mere end 200$, vil vi skibet med Hurtig gratis forsendelse, som vil ankomme inden for 3-7 arbejdsdage.

2. Kina post air mail normalt er varen vil ankomme inden for 15-45 hverdage efter at være sendt. Nogle gange for told eller vejr problem, vil det blive forsinket. Det kan være op til 30-60 dage, Brasilien er længere end det.

-Tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at varen returneres i deres oprindelige vilkår. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab. og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal prøve at udfylde en skadeanmeldelse med logistik firma til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping-feed til at returnere varen.

-Feedback

Hvis du har problemer med udfaldet af transaktionen eller produkt, bedes du må ikke reagere med negative feedback, før at kontakte os. Vi er meget stolte af vores kunderelationer og vores feedback rating og vil bestræbe os på at løse eventuelle problemer.

Vi foreslår, at køber du kontakte os ved at der kan være tidligere samtale, hvis køber har spørgsmål om emnet, så vi kan vide, hvad der sker konkret og løse det hurtigt.

Oprindelsessted Kina
er tilpasset Ja
Gældende Fitness-Udstyr Styrketræning Apparater
Mærke kylinfit
Farve Black
Køn Kvinder og Mænd
Model-Nummer LK01B
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)
Enhed Type Par
Pakke Vægt 0.44kg (0.97lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer