Nyhed Reduced price!
En Ausuky Hot-salg Nye 6 x AA-batterier og opbevaringsboks Holder Med DC 2.1 Power Jack hanstik med låg -15

En Ausuky Hot-salg Nye 6 x AA-batterier og opbevaringsboks Holder Med DC 2.1 Power Jack hanstik med låg -15

kr15.51

-17%

kr18.70

Ny vare

På lager

Tags: aa batterier, batterier og opbevaringsboks, batteri sag, Billige aa batterier, Høj Kvalitet på batterier og opbevaringsboks, Kina batteri sag Leverandører.

Hot-salg Nye 6 x AA-batterier og opbevaringsboks Holder Med DC 2.1 Power Jack hanstik med låg

Funktioner:

100% helt nye og høj kvalitet

Materiale : PP

Farve : Sort

Antal : 1 stk

6 Slots for AA-batteri

Package :

1* opbevaringsboks

Betaling Beskrivelse

1.Vi accepterer alle former for betaling Groendalspark.dk godkendt.

2.Vi vil skrive en lavere værdi på pakken for at undgå producere takster. Hvert land har forskellige takster politik. Vi opkræver ikke noget moms og ekspeditionsgebyr. Under alle omstændigheder, er vi ikke ansvarlige for merværdiafgift (MOMS)/Told eller andre tilsvarende opstår fra levering transaktion. Tjek venligst din lokale skik, lovgivning og besøg din lokale told-afdeling hjemmeside, før du køber.

Forsendelse Vilkår:

Vi sender din ordre inden for 7 dage efter vi har modtaget din betaling. Vælg venligst den forsendelse, du ønsker.For shipping, vi vil gerne præsentere detaljerne for dig her:

1. Gratis fragt til Kina Post Air Mail ( for det meste af landet) . Hvis du er villig til at bruge, hurtig forsendelse, skal Du betale de ekstra omkostninger.

2. E-pakke er kun for OS kunde, Det tager ca 12days at ankomme .

3. Kina Post Air Mail er sendt til de fleste af de lande, Det tager cirka 30-60days at ankomme, afhænger det af landet.

4. Hvis du vælger EMS/DHL/UPS, Det tager 5-8Days at ankomme. For det produkt, der omfatter batteri, foreslår Vi, at du vælger Hongkong Indlæg Air Mail. DHL og UPS har en streng politik for batteriet for.

Kunden Afstand:

1.Vi vil skrive en Lavere Værdi På Pakken for at Undgå Producere Takster. Hvert Land Har Forskellige Takster Politik, Beklager, Vi Er Ikke Ansvarlig For Kundens Clearance og Takster. Venligst Mærke Til Dette! Tjek venligst din lokale skik, lovgivning og besøg din lokale told-afdeling hjemmeside, før du køber.

2.Hvis Du Vil have os til at Skrive Oplysninger om Produktet på emballagen, som Du Ønsker, Bedes du Sende Besked til os I den Første Tid Når Du Laver Ordren.

After-Sales Service:

1.Vi Er En Professionel Virksomhed Selskab. Vi Vil Tilbyde God After-sales Service Til Dig. Hvis Du Har Nogen Spørgsmål Om Vores Produkt Eller Service, Bedes Sende en Besked Til OS. Vi Vil Svare Dig SÅ Hurtigt Som Muligt.

2.Hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt, eller en vare der ikke er som beskrevet, så kontakt os for en delvis/fuld refusion eller udskiftning på vores omkostninger.

3.Hvis du ønsker at returnere varen, skal du kontakte os inden for 30 dage efter at pakken er modtaget .Returnering af varer skal også være i sin oprindelige tilstand, herunder kasse -, emballage-og alle andre tilbehør. Afkast, der er et resultat af kundens fejl, vil blive genstand for en egentlig shipping gebyr fradrag fra refusion.

4.Køber skal betale for tilbagevenden shipping gebyr, hvis Alle IKKE-Sælgeren Fejl returnerer til refusion . (F. eks. du bragte forkert størrelse, eller forkert vare).Kontakt os venligst før dit returnere varen, vil vi tilbyde dig den rigtige returadresse.

Feedback :

1.Hvis Du Er Tilfreds Med Vores Produkt, Bedes Forlade Fuld-stjerner og God Feedback Til OS. Din Feedback vil Opfordre OS til at GØRE det Bedre I Den Videre. Tak!

2.Kontakt os først, før de forlader nogen Negativ feedback eller hæve tvist. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet på en måde, du vil være tilfreds !

Mærke EN AUSUKY
Type Batteri Opbevaringsboks
Pakke No
Model-Nummer I1004206
Pakke Vægt 0.09kg (0.20lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer