Nyhed Reduced price!
Gratis Skibet Ved China Post Mail 0,5 OZ Hvid Pigment UDØDELIGE Tatovering Blæk

Gratis Skibet Ved China Post Mail 0,5 OZ Hvid Pigment UDØDELIGE Tatovering Blæk

kr46.53

Ny vare

På lager

Tags: udødelige tatovering blæk, Tatovering blæk, ink tattoo, Billige udødelige tatovering blæk, Høj Kvalitet tatovering blæk, Kina ink tattoo Leverandører.

Produkt Beskrivelse

Gratis Skibet Ved China Post Mail 0,5 OZ Hvid Pigment UDØDELIGE Tatovering Blæk

Bemærk:Alle tatovering blæk ikke kunne skib med luftpost,skal du vælge hurtig levering måde!

Specifikationer:

Udødelige Tatovering Blæk Sæt (0.5-ounce Flasker)

Farver Medfølger: hvid

Udødelige Blæk er et pulver, der er baseret pigment og har ingen plastik materiale som andre tatovering blæk. Blækket er allerede på forhånd er blandet og klar til at blive brugt.

Da det er pulver base pigment, kan det være lidt sværere at arbejde i, så andre Blæk. Når du får brug blæk, og lær, hvordan til at arbejde det ind i huden, det vil være dit valg af blæk til brug. Alle farver er mixable, så er du velkommen til at blande farver for at få den farve, du forsøger at få.

Nogle nyttige tips til folk, der kan have svært ved at arbejde med denne blæk i huden. Før du tatoveringer i huden, første dukkert blæk cup og derefter hurtigt dyppes i en kop vand og derefter anvende til huden. Dette vil hjælpe med at arbejde det ind i huden bedre og lettere.

Pakken Indeholder:

1 x UDØDELIGE Tatovering Blæk 0,5 OZ FCC,FDA,SGS og QA, der er Godkendt til Dragonhawk Tatoveringer Produkter.Stærkt anbefales og sikkert at blive brugt. Flere Tatoveringer Produkter, kan Du Besøge Returnering Og Refundering Vi tilbyder 30 dage returnere & refusion garanteret!før du sender ud til kunderne,vi har professionelle arbejdstager cheak alle produkter nøje,hvis det er Desværre Transit knuse bedes du tage et billede eller et videoklip ,skal du sende til os senest 12 timer efter, du har modtaget pakken. Vi vil ikke acceptere nogen, der anvendes eller slidte produkter vende tilbage vilkår. Til Forhandlere, Når de forhandler anmodning mængde mere end 5 stykker,bedes du kontakte os frøtse,vil vi give dig den bedste rabat og støtte. Vær Opmærksom 01 Kina post mail skib er meget langsom,og med blæk den shipping tid, der normalt har brug for 15-90days. 02 DHL er hurtig,men nogle lande skal bede køber betale for told, skat, når du modtager pakken,kan vi ikke lære hele verden amter brugerdefinerede regler,vi kan heller ikke kontrollere told afgift.vi kan kun hjælpe dig med at mærke i lav værdi på fakturaen at rengøre brugerdefineret. 03 Om tatovering kits,hvis nogle produkter sælger ud af vores lager,vil vi skifte til andre farver eller lignende produkter. 04 Feedback er vigtig for os,giv os din bedes 5 stjerner feedback. Efterlad 5 stjerner feedback med produkter dele billedet,vi vil give USD2 rabat på næste ordre eller USD5 kuponer. Eventuelle problemer,bedes du kontakte os frøtse,vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig slove det.

Mærke DRAGONHAWK
Model-Nummer SL118-3
Type Tatovering blæk
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 3cm (1.97in x 1.97in x 1.18in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer