Nyhed Reduced price!
ELECALL 20-1000Pa Luft differenstryk Switch Justerbar Micro Pres Luft Skifte Micro switch Høj Kvalitet

ELECALL 20-1000Pa Luft differenstryk Switch Justerbar Micro Pres Luft Skifte Micro switch Høj Kvalitet

kr94.83

-14%

kr110.28

Ny vare

På lager

Tags: skifte micro switch, skifte micro, kontakt, Billige skifte micro switch, Høj Kvalitet micro switch, Kina skifte skifte Leverandører.

Indledning: Denne pressostat primært anvendes i ventilations-og aircondition-systemer for overvågning af luft flow i luftkanaler, samt i filtre, klapper og fans. De er velegnede til luft-og også andre ikke-brændbare og ikke-aggressive gasser. Ansøgning: Dette skifte er i stand til at sanse lille ændring af trykket, og almindeligt anvendt til at styre røgen af belufter, til at overvåge, ventilator og aircondition. Det er også egnet til over varme beskyttelse, og frostbeskyttelse i industrielle køleanlæg. På grund af sin fremragende design, setpunkt kan justere visuelt. Funktioner: Mærke: ELECALL Produkt Navn: differenstryk Switch Model: MILJØVAREDEKLARATIONERNE Max. Arbejdstryk: 10KPa Type: Gas Sensor Udgang: Analog Sensor Monteret Screew Diameter:4 mm Pakke Størrelse:110*108*110mm Farve:Som Vist på Billedet Produkt Materiale: --Skifte Materiale: PA6.6 --Shell Materiale: Plastik --Membran Materiale: Silikone temperaturområde: Mellemstore og omgivende temperaturer fra -20 ~ 85 °C Medier: luft, ikke-antændeligt og ikke-korroderende gasser Omfatter: 1 x differenstryk Switch

Form af service, Forsendelse, Betaling Vi accepterer Alipay, T/T, Western Union og Visa betaling. Undtagen Alipay, omdanne opgave er at kundens side. Du betaler ordren inden for 3 dage, og vi vil arrangere forsendelse 1-2 dage. Efter Tjenesten, Når du modtager varerne, hvis der er problemer med hensyn til det, du har brug for at kontakte os på første gang og give os beviser nok. Hvis det viste sig at være beskadiget eller forkert betjening, vil vi sende den nyeste produkter til dig så hurtigt som muligt. Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Mærke ELECALL
Farve 20-200Pa, 100-1000PA, 20-300PA
Skifte Type Touch On/Off Switch
Garanti 1 År
Monteret Screew Diameter 4mm
Model-Nummer MILJØVAREDEKLARATIONERNE-02
Temperaturområde Mellemstore og omgivende temperaturer fra -20 ~ 85 °C
Pakke Størrelse 110*108*110mm
Type Gas Sensor
Medier aircondition, ikke-antændeligt og ikke-korroderende gasser
Certificering andre
Element Type Skifter
Funktioner Justerbar/Differenstryk/Switch
Udgang Analog Sensor
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.295kg (0.65lb.)
Pakke Størrelse 14cm x 14cm x 14cm (5.51in x 5.51in x 5.51in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer