Nyhed Reduced price!
Touch-Free Vandbesparende Automatisk Infrarød Sensor Armatur Badeværelse Swan Vandhane Med Automatisk Sensor Bassin Tryk

Touch-Free Vandbesparende Automatisk Infrarød Sensor Armatur Badeværelse Swan Vandhane Med Automatisk Sensor Bassin Tryk

kr456.58

-51%

kr931.80

Ny vare

På lager

Tags: bassin tryk, infrarød sensor hane, sensor hane, Billige bassin tryk, Høj Kvalitet infrarød sensor hane, Kina sensor hane Leverandører.

Touch-Free Vandbesparende Automatisk Infrarød Sensor Armatur Badeværelse Swan Vandhane Med Automatisk Sensor Bassin Tryk

Funktioner

1. Intelligent at Opdage: Vand der kommer ud, når dine hænder komme ind i registrerings-zone. Og det vil stoppe, når du forlader registreringszone. Sensoren, der Bekræfter, at Tiden er mindre end 0,7 s.

2. Super mini designet PCB er kontrolleret af computer-chip, der sparer strøm på en intelligent måde. Med mini-chip, der kontrollerer, at den statiske vil strømforbruget være mere end 60uA.

3. Hygiejniske: Self-åbner og lukker for at frie hænder fra enhver berøring, som kan forhindre dig i at bakterier gensidig infektioner.

4. Overarbejde Beskyttelse: Det vil slukke automatisk, når det strømmer mere end 1 minut løbende for at undgå at spilde vand, der skyldes hindringer inde registreringszone.

5. Afsløring Zone Justering af Automatisk: Med styring af mini-computeren, det kan opsætte den bedste registrerings-zone i forhold til omgivelserne automatisk.

6. Intelligent strømbesparende: Kontrolleret af lavt forbrug og chips, og med power-saving arbejder mode, vandhanen er super lavt forbrug. (DC-type produkter bruger 4stk AA Alkaline batterier. Dens statik nuværende er ikke mere end 60µA. Dens levetid kan nå 2 år, når der er brug 300cycles per dag.)

FAQ

Hvorfor vælge vores produkt?

Vi er en Smart Badeværelse beslutning leverandør. Vores produkter kan hjælpe dig med at opbygge en smart og mest avancerede badeværelse, der kunne opgradere dit badeværelse plan og skabe en fritid,miljøvenlige,stilfulde levende. Kan vi få regulator til varmt og koldt vand?

Ja, vi kan give dig den regulator til varmt og koldt vand, hvis du har brug for de ekstra omkostninger til regulatoren er 8USD/pc ' er , så lad os vide, hvis du ønsker at tilføje regulator i din ordre, tak.

Alle vores produkter er sikre, når de arbejder i badeværelse eller våde omgivelser?

Ja, vandtæt rating af alle produkter er IP65. Så, de er meget sikker for menneskers krop. Hvad kan vi tilbyde?

1) Vi har R&D-afdeling. Vi kan sætte dit logo på vores vandhane eller tilpasse dine egne designs som din anmodning, hvis du har markedet for dette produkt.

2) Kvalitet er vores kultur, og vi giver 1 års garanti, der er dele, der eventuelt beskadiges under normal brug, under garantiperioden, vil vi sende dig nye dele til udskiftning, ethvert problem med kvaliteten, når de bruger, er du velkommen til at kontakte os eller whatsapp os på 0086 13799273781, vi står til din rådighed for at tilbyde dig en løsning, der er bedst. Hvad er leveringstiden?

Efter betaling er blevet bekræftet, vil vi sende din vare i 3-4 dage. Hvad med kvalitetssikring?

For alle produkter, vi tilbyder 1 års garanti på, fra tidspunktet for overførslen. Inden for garantiperioden, hvis nogen kvalitet problem med vores produkt, og kunden har tekniske support, du kan fortælle os det problem detaljer.Så min tekniker, analysere årsagen, og sende dig den relative dele, så du kan reparere produktet lokalt.Dele i garantiperioden er gratis, customer self-care shipping cost. For alvorlige problem, vil vi give erstatning gratis. Men hvis maskinen er beskadiget på grund af hårdhændet behandling under transport, vi er fri fra ansvar, men vi vil hjælpe køber indgive et krav mod rederiet eller forsikringsselskab,således at alle reservedele, eller udgifter skal afholdes af køber. Hvad om prisniveauet?

Vi er sikre på, at prisen på vores produkter har en stor konkurrencemæssig fordel i forhold til de produkter, der er på samme niveau. Vi fremstiller disse produkter i løbet af 13years, vi insisterer på at levere produkter af høj kvalitet med konkurrencedygtige priser, og etablere en forretningsforbindelse med alle vores kunder på gensidige fordele. Gennem så mange års indsats, har vi etableret vores berømmelse i mange lande, især i mange lande i Europa, Nord-Amerikanske lande, og lande i Mellemøsten, nogle Asien og Syd-Amerikanske lande. Det ville være svært at skifte batterier ?

Det er nemt og bekvemt, så længe du installere magnetventil under dit bækken og nem at røre. Hvorfor ikke have AC strømforsyning ?

På grund af forskellige lande med forskellige stik, det er svært for os at tilbyde AC type i de forskellige lande, så vi kun tilbyder DC strømforsyning, der er let og bekvemmelighed, men hvis du ønsker VEKSELSTRØM, bedes du kontakte os, og send os dit lokale plug billede, vi vil ind og tilbyde dig som muligt. Hvor længe kan 4stk AA alkaline-batterier, der anvendes?

Normalt, 4stk AA alkaline-batterier kan bruges i 2 år under 300 cirkel, der anvendes per dag .

Størrelse Forskellige højde 18CM/23CM/32CM
Antal Håndtag infrarød sensor
Ventil Kerne Materiale Keramisk
Hane Montere Enkelt Hul
Finish Forkromning
Vandtryk 0.05 MPa-0.6 MPa
Vægt Pr Pakke <2kg
Type Keramisk Plade Spool
Mærke HOLO MUSEN
Diameter af Vand i/udløbsrøret (DN15) G1/2
Materiale Kvalitet messing
Varmt Og Koldt Vand No
Installation Type Dæk Monteret
Overflade Behandling Krom finish
Strømforsyning DC6V (AA 1,5 V x 4stk)
Model-Nummer MS-Y171AB Swan hane automatisk
Batteriets levetid omkring 2 år
Detektionszone 8-30cm
Strømforbrug i statisk <=0,5 mw
Funktion Følelse Vandhaner
Stil Åbn Hurtigt Type
Navn Swan hane automatisk
Pakke Størrelse 33cm x 24cm x 14cm (12.99in x 9.45in x 5.51in)
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer