Nyhed Reduced price!
AliBlissWig Helblonde Menneskehår Parykker Med Baby Hair Kinky Lige Parykker Medium Cap Italienske Yaki Brasilianske Remy Hair Hand Tied

AliBlissWig Helblonde Menneskehår Parykker Med Baby Hair Kinky Lige Parykker Medium Cap Italienske Yaki Brasilianske Remy Hair Hand Tied

kr677.57

-27%

kr928.18

Ny vare

På lager

Tags: paryk med baby hair, paryk, hvid, paryk, medium, Billige paryk med baby hair, Høj Kvalitet paryk withe, Kina paryk mellemstore Leverandører.

Hvordan at undgå at kaste og virvar problem ?

Normalt er det normalt, at menneskehår parykker til at have en lille udgydelse, det afhænger af kundernes management , kan du runing håret med fingre eller en bred-tandet kam forsigtigt for at forhindre afgivelse , efter vask-det du sygeplejerske med nogle hår olie , så håret vil blive silke og blød , vil vi råde til at holde sig væk fra sætte produkter direkte i håret, der indeholder høje niveauer af alkohol, dvs. Hårspray, Spritz, mv., Da disse produkter kan beskadige håret og forårsage kaste eller brud. Og du er nødt til at rense alle limrester fra din paryk, når du fjerner det. At lade lim eller andre klæbemidler bygge op på din lace vil medføre, at kaste.

Om virvaret , Det kunne være forårsaget af tørt hår. Sørg for at vaske & tilstand din menneskelige hår blonder parykker hver 3-4 dage. Ved hjælp af en blød børste eller en bred tand børste, starte fra bunden og arbejde dig langsomt op. Du kan vælge en satin pudebetræk for nattesøvn, for at undgå friktion. Bomulds pudebetræk med fibre gnide mod dit hår, modsat, satin pudebetræk lad håret glide frit. Også for billigere pris, du kan placere en satin underkjole eller natkjole over din bomuld puder. Men virkningerne vil være naturligvis også forskellige. Ikke bære nogen hårspænder eller klip på dit hår natten som disse tilbehør vil være vanskelig at fjerne, når en nat.

FAQ

Q1: Hvordan at fortælle, menneskehår, syntetisk hår?

A: Menneskelige hår har naturligt protein, er det let at fortælle ved at brænde og ildelugtende, menneskelige hår vil være aske, som vil gå væk efter at knibe,menneskelige hår vil blive ildelugtende, når burnning, den menneskelige hår vil vise, hvid røg.Mens syntetisk hår vil være en klæbrig bolden efter brænding, og vil vise, sort røg, morever,menneskelige hår kan have par grå hår og split end det er normalt og er ikke et problem med kvaliteten.

Spørgsmål 2: Hvorfor farver hår extensions ikke virker præcis som billederne viser, eller descrition siger?

A: Forskellige monitor har forskellige skærm. Og hver gang, måske den samme farve Nr.vil have lidt farve differentia. Spørg en hjælp fra de hår kommode for farver kode som international color swatch siger.

Spørgsmål 3: Kan de blive rettet, krøllet?

A: Behandling af håret, som om det er din egen. Brug en flad jern/fladjern eller tang,selv når de er monteret, men som med dit eget hår, brug aldrig varmt værktøjer for ofte, så du kan tørre håret, og det vil ikke vare så længe.

Spørgsmål 4: Kan jeg farvestof farve menneskehår?

En: Ja. Håret kan være farvet. Som en generel regel, at det er lettere at blive mørkere hår end til lysere hår. Vi anbefaler, at skulle din frisør farvning af extensions, som du vil få de resultater, du ønsker, farvelægning dem selv altid udgør en stor risiko for ikke at komme ud af skyggen, du ønsker. Hvis du ikke kan komme til en salon, alwanys bruge en god kvalitet til farvning af hår og teste en lille prøve først.

Spørgsmål 5: Kan jeg vask & føntør håret etensions?

A: du kan vaske dem, som du ville dine egne. Shampoo og balsam. Vi kan også anbefale at bruge en hårkur på dem hver par uger, fordi håret er ikke knyttet til din hovedbund,det er ikke at få de olier, det skal være. Ved hjælp af en behandling/hair mask bliver nødt til at vaske dine extensions for meget, ca hver 3 uge. Udvidelser kan være blow-tørret ved lav indstilling, men det anbefales ikke at gøre det alt for ofte. Det er bedst at lade dine hair extensions tørre naturligt efter vask dem.

Spørgsmål 6: Gør den human hair lukning har bleget knob?

Vi gør kun let bleget knob, mens tunge bleget knob vil medføre, at kaste problem.

Spørgsmål 7:Hvorfor er mine hair extensions få filtret?

Dine Hair Extensions kan virvaret på grund af tørhed, olie eller snavs opbygning, saltvand, klor og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt. Sørg for at vask & tilstand dit hår mindst en gang om ugen, to gange om ugen er bedre. Brug fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.

Spørgsmål 8: Hvor lang tid tager det sidste?

A : Dette hår kan vare ved i meget lang tid, afhængigt af hvordan du vedligeholder det. Behandle det som dit eget hår og tage meget god pleje af det, for at det til at vare længere. Mange hair extensionist foretrækker Brazilian eller Indisk hår becauseit er smuk og uforarbejdede, som gør, at det holder længere end nogen anden form for hår.

Element Type Paryk
Materiale Den Menneskelige Hår
Blonde Paryk Type Fuld Blonde Parykker
Hætte Størrelse Gennemsnitlige Størrelse
Den Menneskelige Hår Type Brasiliansk Hår
Made Metode Hånd Bundet
Tekstur Kinky Lige
Mærke ALI BLISS PARYK
Materiale Kvalitet Remy Hår
Grundmaterialet Schweiziske Blonder
Kan Blive Permanentet Ja
Farve Naturlig Farve, #1, #1B, #2
Tæthed 130%
Farve Blonder Medium Brun
Parykker Længde Lang
Emner pr Pakke 1 Stykke Og Kun
Strakt Længde 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches, 22inches, 24inches
Velegnet Døende Farver Mørkere Farve, Kun
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer