Nyhed Reduced price!
Hangerlink Multifunktionelle Høj Kvalitet i Massivt Træ Passer til Knagerækker, Bøjler, Valnød Finish (12 stk./ masse)

Hangerlink Multifunktionelle Høj Kvalitet i Massivt Træ Passer til Knagerækker, Bøjler, Valnød Finish (12 stk./ masse)

kr203.28

-4%

kr213.95

Ny vare

På lager

Tags: bøjler bøjle, coat hanger, bøjle, der passer, Billige bøjler bøjle, Høj Kvalitet coat hanger, Kina bøjle, der passer Leverandører.

Hangerlink Multifunktionelle Høj Kvalitet i Massivt Træ Passer til Knagerækker, Bøjler, Valnød Finish (12 stk./Masse)

Træ, der passer bøjle er lavet af Gugertree med en poleret 360 graders chrome swivel krog. Hver bøjle har et slankt, kompakt krop. Det perfekte design kan holder alle former og stilarter af tøj, undgår strygejern og hver gang vi har det. U-formet rillet bar er til at hænge stropper, den runde, non-slip bar kan holde bukserne. Det ville være en stor tøj bøjle for livet. Høj kvalitet træ af Gugertree med valnød finish, holde dit tøj i original form Fladskærms krop kan holde alle former og stilarter af jakker, nederdele, bukser, præcis og let poleret krom jern krog, valnød færdig Stærkt forsynet med robust træ runde bar, ikkeryger-slip-design, Rillede bar, attraktivt udseende, glat

Gøre Logo Service af Træ-Bøjle:

Træ-Bøjle Produktionsprocessen:

Træ-Bøjle Overflade Hånd-Poleret Proces:

Vedligeholdelse af Træ Bøjle:

Vores Attraktive : (1) Høj kvalitet og rimelig pris, (2) Vi kan give dig den bedste pris, der er baseret på ens betingelser i Kina (3) Vi er meget seriøse og professionelle sælgere,forsikre dig, at vi kan have meget perfekt samarbejde (4) Vi er villige til at opbygge gensidige fordele og langsigtede forretningsforbindelser med alle kunder kontaktoplysninger: Navn: Tina

Trade Manager-ID : cn1001153091 Købere er velkommen til at kontakte os. Kundetilfredshed tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed. Betaling 1. Fuld betaling skal være betalt inden 7 dage efter din bestilling.

2. Vi vil gøre levering af varer inden for 3-5 arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling.

3.Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land. Og varerne vil blive Markeret som "gave" eller "prøve" til din nem toldbehandling og mindre afgift.

Shipping og Aflevering 1 Hvis vi tilbyder gratis forsendelse, vil ordren blive afsendt af HONGKONG INDLÆG AIR MAIL eller Kina Post air mail indenfor 14-17 dage. 3. EMS er vores foretrukne leveringsmetode for. I mellemtiden UPS,DHL,Fedex,TNT er tilgængelige. Du kan også vælge dem, men vi er nødt til at tilføje omkostninger på din købesum.

2. Sørg for at efterlade telefon nummer, når du udfylder din køber oplysninger.

3.Du kan kontrollere de varer, hvor det er i transit gennem tracking NR . Noter 1. Køber er ansvarlig for enhver forsikring, du tror, er nødvendigt. 2. Behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage. 3. På vores hjemmeside har alle produkter, der er den genstand, fotografier, fordi billedet maskine, blinkende lys, fotografering teknologi, såvel som personlige computere demonstration og så på de forskellige grund, delvis råvarer vist farve kan med materiale, objekt nogle kromatisk aberration, farven alle nå det materiale, objekt, som det er. Feedback-1.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det vil kun tage dig 1 minut. 2.Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak!

Anvendelse tøj
Materiale Lotus Træ - +Forkromet Krog
Størrelse 44.5*23*1.2cm
Farve Bourgogne
Mærke Hangerlink
Pakke Vægt 1.9kg (4.19lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 40cm x 7cm (15.75in x 15.75in x 2.76in)
Enhed Type masse (12 stk./masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer